Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Karrypasta (1/6)


 (slettet)
(1) 18-11-2012 kl. 21:31

Jeg skal lave wok imorgen til de gamle og skal bruge karrypasta.
Jeg er ikke til meget stærk mad, så er der nogen af jer der kan anbefale en der smager godt og samtidig ikke giver brandmærker i munden og for den sags skyld røven?



 (slettet)
(2) 18-11-2012 kl. 21:36

Svar på indlæg nr. 1 af xDaaDaa:

Ville det ikke være mere passende at bruge f.eks jern eller aluminium hvis du skal lave en wok ?



 (slettet)
(3) 18-11-2012 kl. 21:43

Svar på indlæg nr. 1 af xDaaDaa:

Køber min karrypasta hos den lokale grønthandler, alt efter hvad jeg skal lave, køber jeg rød, gul eller grøn pasta.. Den røde er rigtig god, aner ik om der er forskel på hvor stærkt det er, ellers kan du jo spørge i biksen, de plejer at være søde til at hjælpe..?



 (slettet)
(4) 18-11-2012 kl. 21:48

Svar på indlæg nr. 3 af Tjaaa:

Jeg spørger her fordi jeg gerne vil have personlige erfaringer, og ikke stoler på netto medarbejderen der måske bare har travlt og vil sælge mig noget.. Skal bare bruge den imorgen, så får jeg en til at købe en speciel en for mig. Men det når vi bare ikke til imorgen.



 (slettet)
(5) 18-11-2012 kl. 22:28

Svar på indlæg nr. 4 af xDaaDaa:

Dette lyder måske åndssvagt i dine ører, men jeg har erfaring med at kinesisk karry er mildere end indisk..Så du kunne jo se hvor den kommer fra. Grøn karry plejer i øvrigt at den stærkeste, så den bør du nok holde dig fra.



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.