Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

mormors rødbeder (1/3)


 (slettet)
(1) 25-09-2012 kl. 23:44

Kogte et kilo rødbeder
Med lidt salt
I halvanden time

Kom dem i koldt vand og skar ender af og smuttede skindet af
Kogte sukker/eddike lage op....med skivede rødbeder i
Kom rødbederne på skoldede atamon skyllede glas....samt atamon i lagen
og den kogende lage i glassene.....og lukkede låget...



 (slettet)
(2) 25-09-2012 kl. 23:46

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

hvis du evt kommer peberkorn, kanel i stænger,og stjerneanis i, bliver de mega julede og lækre i smagen



 (slettet)
(3) 25-09-2012 kl. 23:56

Svar på indlæg nr. 1 af crisou3:

Kogte et kilo rødbeder
Med lidt salt
I halvanden time



Hvis jeg må foreslå en lille ændring:


INGREDIENSER
½ kg rødbeder
3 tomater
2-3 fed hvidløg (alt efter størrelse)
1 løg
1 porre
1 frisk chili
100 gr. tomatpuré
½ dl madlavningsfløde
1 liter bouillon (Bestående af 1 liter vand med 2 opløste bouillonterninger)
10-15 friske basilikumblade (alt efter størrelse)
Karry, rosmarin, sukker, salt og peber

100 gr. pastaskruer/pastasløjfer
FREMGANGSMÅDE
1. Skær kryds i tomaterne og lad dem koge, til skindet kan pilles af. Hak derefter tomaterne, men kernerne og den hårde top skal tages fra.
2. Pres hvidløg, hak løg, chili og porre og svits i en stor gryde. Efter lidt tid tilsættes de hakkede tomater.
3. Tilføj en lille smule karry og rosmarin (kun ganske lidt, det skal ikke overtage smagen) og svits med.
4. Tilsæt tomatpure, bouillon, salt og peber og lad stå i ca. 10-15 min. med låg - mens suppen simrer, koges pastaen ved siden af.
5. Smid rødbederne ud.
6. Put basilikumbladene i suppen og blend suppen lidt ad gangen. Suppen koges op igen når den hele er blendet.
7. Tilsæt fløde og sukker. Smag derefter til med salt og peber alt efter behov.
8. Den kogte pasta hældes i suppen.



 (slettet)
(4) 25-09-2012 kl. 23:58

Bær over med mig, mit første forsøg...går efter det sikre



 (slettet)
(5) 26-09-2012 kl. 00:22

Svar på indlæg nr. 3 af Smiling Man:


det lyder ret godt bortset fra hvidløg , det undlader jeg at komme i



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.