Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Vis mig dit køleskab (1/4)


 (slettet)
(1) 02-07-2012 kl. 18:23

Vi kender sikkert alle det, at der ikke lige er blevet handlet ind, eller planlagt noget til aftensmad. Så står man på hovedet i køleskab, fryser og skabe, for at se hvad det kan blive til.
Ud af det, kan der komme spændende ting som overrasker, og man har lyst til at lave igen.

Sådan var det for mig i går, og det kom der den lækreste tomatsuppe ud af.

Jeg have en stor bakke tomater, som var ved at være lidt træt i betrækket, og helst skulle bruges indenfor de næste dage. I køleskabet fandt jeg en chorizopølse, og det meste af et lille bæger cremefraiche og i fryseren en hjemmelavet kyllingefond. Løg og hvidløg har jeg altid liggende.

Jeg svitsede to løg i smalle både, sammen med tre fed hvidløg skåret i skiver, og en halv chorizopølse som tillige var skåret i halve skiver.
Da løgene var bløde, blev tomaterne i store tern smidt i.
Jeg have ikke taget skindet af, men det kan man gøre som man lyster.
Da tomaterne var blevet lidt bløde, og havde afgivet noget af sin saft, kom der en liter kyllingefond over. Så røg der et par laurbærblade og et par kviste rosmarin i, og et par spsk. rørsukker. Stod og simrede en times tid. Til sidst kom det lille bæger creme fraiche i, som rundede den af, og gav den en lækker cremet konsistens. Smagt til med salt og peber.
Spiste den med godt brød til, og det er ikke sidste gang jeg laver den. Og resten i dag, smagte endnu bedre end i går.

Har du en hovsa opskrift, du vil dele?(2) 02-07-2012 kl. 18:25

Indlægget er slettet.


 (slettet)
(3) 02-07-2012 kl. 18:32

Svar på indlæg nr. 1 af Gypsy Princess:

Jeg har mælk og....*Fuck!! Jeg skal lige handle )Brb. (slettet)
(4) 02-07-2012 kl. 18:34

Jeg har også lige tømt køleskabet. Et par kyllingebrystfileter i stykker, løg, hvidløg, champignon, squash, lidt pesto og lidt sød chilisauce - tadaa.... 15 minutter senere (slettet)
(5) 02-07-2012 kl. 18:35

Svar på indlæg nr. 1 af Gypsy Princess:

Jeg er ret god til de der "hovsa" retter, men kan desværre sjældent huske præcist, hvad de består/bestod af.. Dog har jeg fundet ud af at spinat fungerer super godt i gryderetter, det samme gør kokosmælkLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.