Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kender du en god restaurant eller en du ikke vil besøge mere (1/7)


 (slettet)
(1) 28-08-2008 kl. 19:56

Jeg var på restaurant både fredag og lørdag i sidste uge

Fredag var jeg på Hereford beefstouw (Steak House) ved Tivoli for første.... og sidste gang

Denne restaurant er i mine øjne bare en turistfælde. Den ser fin og dyr ud.......og det er den også, dog ikke en af de allerdyreste, men alt for dyr i forhold til menuen og service.

Jeg fik en bøf på 200g tilbehøret var en bagekartoffel af mellemstørrelse og intet andet, hvis man evt. ønskede salat til var der en salatbar som kostede 68,- og ikke den mest spændende salatbar jeg har oplevet, men valgte salatbaren med. Dertil drak jeg et glas cola til 50,- droppede både forret og dessert. Min regning blev 317,-
Bøffen kunne jeg have lavet selv mindst ligeså godt eller bedre, kartoflen kunne jeg have lavet bedre, jeg vil vædde på at den var forkogt Man bliver bestemt ikke overfyldt i maven, på denne middag.

På bordet stod der store kar med låg på fyldt med fingersalt, jeg røre bare ikke sådan noget, det er svineri, tænk på hvor mange der dypper fingrene i det....også efter toiletbesøg uden at vaske hænder Jeg kaldte på en tjener og bad om en saltkværn eller en alm. saltbøsse....... det havde de ikke! Han forsøgte at overbevise mig om at de skiftede saltet efter hver gæst.....hvad vi tydeligvis kunne se ikke skete. Ville da også være skørt at smide ca. 200 g salt ud efter hver en gæst

Jeg synes at denne restauration er en lidt dyre udgave af Jensens bøfhus, som jeg heller ikke kommer på mere.

www.a-h-b.dk/tivoli

Lørdag stod den på Mexicansk Hold da op det var lækkert.
Jeg bestilte Cili Con Carne ( står til 106,- på hjemmesiden, men er steget til 114,-)

Jeg drak også en cola til her plus en gratis kande isvand samt fin betjening ialt 138,-

Jeg var totalt propmæt og kæmpede med det sidste på tallerkenen, det smagte bare så godt så jeg måtte bare have det hele med
Super betjening af smilende personale som havde travlt, der var stuvende fyldt med gæster.

www.lafiestamexicana.dk/

Har i nogle gode/dårlige erfaringer med nogle spisesteder?Redigeret 28-08-2008 kl. 19:57

Redigeret 28-08-2008 kl. 20:00 (slettet)
(2) 28-08-2008 kl. 20:29

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Reinwald`s Restaurent&Cafe i Farvergade,er et sted jeg til hver en tid ville kunne anbefale,og osse besøge igen
ikke det mest prangende interiør,men Maden,og service i den bedre ende,og Priserne er i forhold til Qualiteten ,yderst rimelige.
vi fik en Jagt menu med i alt fem retter og gav 6ookr.pr.person,inkl.vin,og dessertvin (slettet)
(3) 28-08-2008 kl. 20:55

Svar på indlæg nr. 2 af Gorilla Joe:

Det lyder bestemt ikke tosset. Har aldrig hørt om stedet før. Tak for dit bidrag, ikke umuligt at jeg vil prøve det en dag.... vil du med ?

Håber at andre her fra LOVE også vil komme med deres erfaringer gode eller dårlige ligegyldigt hvor i landet, det hænder jo at man kommer uden for københavnsstrup (slettet)
(4) 28-08-2008 kl. 21:12

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Et par rigtig gode steder er, - Store Børs i Roskilde og Jantzens Hotel i Gudhjem. Begge steder meget lækker mad og super betjening. (slettet)
(5) 28-08-2008 kl. 22:13

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Hvis du kommer til Aalborg, så er Rosdahls et besøg værd. Jeg har været der 2 gange, og begge gange har både mad, betjening og omgivelser været helt i top

www.rosdahls.dk/puxi.php?qlink=4JvT...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.