Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

En Fiskeret (1/5)


 (slettet)
(1) 26-08-2008 kl. 17:03

Braiseret Havkat,med Porrer og Gulerødder(Purjoløk&Morøtter for vores svenske venner)
opskriften er til to Pesoner
3oo Havkat
2spsk.Mel
to pæne Porrer
to flotte gulerødder
2spsk Acaziehonning
1dl hvidvin
2 dl fløde
salt og peber.
Fisken vendes i mel og burnes i klareret smør på Panden
Porrer og gulerødder skæres i fine skiver,og ristes i smør og Honning tilsæt hvidvinen,og reducer til ca det halve.tilsæt fløden,giv saucen et opkog,hæd den over fisken,og tilbered i forvarmet 2oogr varmt ovn i ca et kvarter.
til retten kan der serveres kartofler ,ris pasta, eller et godt brød(en god Filone eller en god Baguette)
Dertil Vino Blanco eller Vino Verde.
og Børnene får selvfølgelig Kiddibul Børnechampagne til
velbekomme



 (slettet)
(2) 26-08-2008 kl. 17:16

Svar på indlæg nr. 1 af Gorilla Joe:

Hvornår var maden færdig, sagde du??



 (slettet)
(3) 26-08-2008 kl. 17:17

Svar på indlæg nr. 1 af Gorilla Joe:

Hvem der bar kunne lave sådan noget...



 (slettet)
(4) 26-08-2008 kl. 17:17

Svar på indlæg nr. 2 af xippe:

den er både færdig og spist inden du er kommet i ridestøvlerne,har sadlet jernhesten og er kommet på Øen



 (slettet)
(5) 26-08-2008 kl. 17:19

Svar på indlæg nr. 4 af Gorilla Joe:

Hrumpf!



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.