Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Proteindrik (18/18)


 (slettet)
(86) 25-06-2013 kl. 12:08

Svar på indlæg nr. 80 af Fætter Solskin:

Synes du skulle drikke et stort glas sveskejuice og en god portion All Bran ......efter nogle timer vil dit l**t komme ud den rigtige vej (slettet)
(87) 25-06-2013 kl. 17:01

Svar på indlæg nr. 83 af not just anybody:

Jeg drak 2 glas af proteindrikken et par minutter før aftensmaden...


Nok det dårligste tidspunkt, da proteindrik ik' ska' opfattes som drikkelse, på linje med vand, kaffe, te, saft eller vin, men som et lille måltid i sig selv, så du har faktisk 'mast' to måltider ned på ét måltids plads og tid.

Protein om morgenen når du vågner. 2 - 4 spsk. proteinpulver i den combo du foretrækker. Valle protein, er det bedste da det er hurtigt optageligt og din krop har hurtigt brug for noget brændstof. I og for sig har du jo ikke fået mad i 8 timer, og derfor er det vigtigt at der hurtigt kommer protein og selvfølgelig også kulhydrater og sundt fedt til kroppen.

Ka, du ik' drikke det hele eller vil spise morgenmad lidt senere, så kom det på en termokande og brug det som mellemmåltid eller i stedet for en kop kaffe, fx.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.