Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

"Muslimsk Kylling" (6/6)


 (slettet)
(26) 03-03-2013 kl. 10:29

Svar på indlæg nr. 1 af shortcut:

Muslimsk kyllingekød er svinekød.

Ligesom den danske kvinde er en hest.

..jeg mener ko.

Den danske ko er en kvind...den..Hest!

mvh
Velton

Og manden er en høne



 (slettet)
(27) 03-03-2013 kl. 10:31

Svar på indlæg nr. 26 af Velton:

Hvad mener do



 (slettet)
(28) 03-03-2013 kl. 16:01

 (slettet)
(29) 04-03-2013 kl. 17:10

Svar på indlæg nr. 25 af dogville:

Svar på indlæg nr. 1 af shortcut:

Er næsten sikker på at det er denne ret, eller noget der ligger temmelig tæt på!

Har lavet denne mange gange og den er pragtfuld og autentisk, så lav rigeliiigt, da den næsten er bedre dagen efter
Den er heller ikke ringe med Svinekød eller Lam, i stedet for kylling.


Shashis Karrykylling.
(findes desv. kun på svensk, men det er da til at forstå!)

Gör så här:

Currybas:
Skala och skiva ingefäran och hacka lök, vitlök och chili. Hetta upp en panna och häll i olivolja, kanel, nejlikor och kardemummafrön. Tillsätt därefter lök, vitlök, chili, lagerblad och ingefära. Fräs en stund.

Tillsätt de passerade tomaterna. Blanda ner resten av kryddorna (gurkmeja, koriander, bockhornsklöverblad, salt, garamasala, spiskummin) i tomatblandningen och låt koka ihop tills den delar sig.

Kyckling:
Stek kycklingklubborna tills de får gyllenbrun färg. Hacka morötter, okra, paprika. Blanda ner kokosmjölk i curryblandningen i en separat panna. Lägg sedan i kyckling och grönsaker. Låt koka på spisen i minst 30 minuter. Koka riset enligt anvisningar.
Tilläggsinfo:

Ingredienser

Beräknat för 4 portioner

Currybas:
färsk ingefära, ca 5 cm
1 st gul lök
1 klyfta(or) vitlök
1 st chilifrukt, färsk
1 msk olivolja
0,5 st kanelstång
4 st nejlikor
4 st kardemummafrön, ca 5 cm
2 st lagerblad

1 burk(ar) passerade tomater
1 tsk spiskummin
1 tsk gurkmeja
1 tsk röd chili, torkad
1 tsk garam masala
1 tsk senapsfrön
koriander, färsk
1 tsk bockhornsklöverblad, torkade

Kyckling:
8 st kycklingklubbor
1 burk(ar) kokosmjölk
2 st röda paprikor
2 st morötter
200 g okra
1 st röd chilifrukt
4 dl basmatiris



svenska.yle.fi/recept/2008/10/16/sh...



Med Google translate

Shashis Karrykylling.


Sådan gør du:

Currybas:
Skræl og skær ingefær og hak løg, hvidløg og chili. Varm en gryde og hæld i olivenolie, kanel, nelliker og kardemomme frø. Tilsæt derefter løg, hvidløg, chili, laurbærblade og ingefær. Steg i et stykke tid.

Tilsæt de beståede tomater. Bland resten af ??krydderier (gurkemeje, koriander, bukkehorn blade, salt, garamasala, spidskommen) i tomat blandingen og kog sammen, indtil den deler.

kylling:
Steg kylling ben, indtil de får gylden brun. Hak gulerødder, okra, peberfrugter. Rør kokosmælk i karry blanding i en separat gryde. Placer derefter kylling og grøntsager. Simre på komfuret i mindst 30 minutter. Kog risene efter anvisning.
Yderligere information:

ingredienser

Beregnet til 4 portioner

Currybas:
frisk ingefær, ca 5 cm
1 løg
1 fed (s) hvidløg
1 stk chili, frisk
1 spsk olivenolie
0,5 pct kanelstang
4 stk nelliker
4 stk kardemomme frø, ca 5 cm
2 laurbærblade

1 dåse (s) tomat passata
1 tsk spidskommen
1 tsk gurkemeje
1 tsk rød chili, tørret
1 tsk garam masala
1 tsk sennepsfrø
koriander, fersk
1 tsk bukkehorn blade, tørret

kylling:
8 stk kyllingelår
1 kan (s) kokosmælk
2 røde peberfrugter
2 gulerødder
200g okra
1 rød chili
4 kopper basmati ris



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.