Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvordan deler jeg rådyrryg bedst? (2/2)


 (slettet)
(6) 05-02-2013 kl. 20:49

Svar på indlæg nr. 1 af maylou:

Du skal stege den på benet, for ellers kan det godt blive en meget tør affære. Del ryggen i to dele, og spis den med hele svineriet til hvilket også indebærer rønnebærgelé, og frys den anden del ned.



 (slettet)
(7) 06-02-2013 kl. 06:21

Svar på indlæg nr. 6 af Meget blå øjne:

For sent, der er ytret ønske om andet, så det er blevet til 2 små stege, som jeg sikkert laver en gang Beef Wellington af og en gang lille steg, istukket lidt spæk - den anden side er skåret til médaillons, som sikkert vil få en gang bacon om sig, mørbraderne ble' særdeles lækre, med Waldorfsalat og nøddebrød.

Benet bli'r til en gang stegeben, i dag, så får vi se hvordan dét går.



 (slettet)
(8) 06-02-2013 kl. 16:59

Svar på indlæg nr. 1 af maylou:

Ragout ?



 (slettet)
(9) 06-02-2013 kl. 17:52

Svar på indlæg nr. 8 af Krug90:

Go' ide, men det er El Frito ik' så meget for.



 (slettet)
(10) 07-02-2013 kl. 08:27

Svar på indlæg nr. 9 af maylou:



El Frito har bare at spise, hvad der kommer på bordet

basta..........



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.