Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Svinefilet.... (6/6)


 (slettet)
(26) 07-12-2012 kl. 00:22

Svar på indlæg nr. 20 af YIP:

Jeg tror, jeg har prøvet dem engang, men er ikke sikker. Men måske burde jeg teste igen.



 (slettet)
(27) 07-12-2012 kl. 13:29

Svar på indlæg nr. 11 af Fætter Solskin:



 (slettet)
(28) 07-12-2012 kl. 21:33

Svar på indlæg nr. 3 af Smiling Man:

150 minutter på hver side?????



 (slettet)
(29) 16-12-2012 kl. 01:37

Jeg ville stege svinefilét som vildt.
Langtidsstegning (60 grader) er bedst med "hele" stykker kød.

Du kan også vælge at ølmarinere kødet og langtidsstege det efterfølgende.

Forloren and laves af svinemørbrad fyldt med æbler og svesker



 (slettet)
(30) 16-12-2012 kl. 02:11

Svar på indlæg nr. 16 af Fætter Solskin:

Man behøver ikke at skralde kartofler til flødekartofler. Vask dem grundigt, og skær dem i tynde skiver. Hvis du har et rivejern der kan rive skiver vil det også være nemt. Kom dem i et fad me hakket løg, fløde og lidt mælk og krydderier.
Arbejdstid maximalt 15-20 minutter



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.