Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

et bastant farsbrød, gøres mindre bastant, hvordan?? (2/2)


 (slettet)
(6) 20-11-2012 kl. 13:31

Du kan også sætte en kop rasp i blød i noget mælk en 10 minutters tid og blande det i. Det gør jeg altid. Lækkert.



 (slettet)
(7) 20-11-2012 kl. 16:02

Svar på indlæg nr. 1 af sødelene2:

Put lidt havregryn i. Det sunde alternativ til rasp



 (slettet)
(8) 20-11-2012 kl. 16:49

Tak for svarene allesammen. Gode ideer, så jeg kan prøve mig frem



 (slettet)
(9) 21-11-2012 kl. 02:11

jeg bruger rasp, havregryn..eller toastbrød uden skorpe udblødt i lidt mælk, vredet..i..rører det godt..og sætter det til og hvile en halv times tid i køleskab inden jeg former det...jeg steger det heller ikke på hård varme men lader det stå og simre i ovnen....fx på 150 175 grader



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.