Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Karrypasta (6/6)


 (slettet)
(26) 21-11-2012 kl. 17:19

jeg har gode erfaringer med rød og grøn karrypasta fra santamaria....jeg er ikke til det helt stærke mad heller men kan godt lide smagen....uden det brænder halsen af.....



 (slettet)
(27) 21-11-2012 kl. 19:29

Svar på indlæg nr. 25 af DenSorteUndulat:

Det er også den jeg normalt bruger, bare i pulver. Kan man få den som pasta?



 (slettet)
(28) 21-11-2012 kl. 19:32

Svar på indlæg nr. 27 af xDaaDaa:

ikk hvad jeg ved..

Har ikke set det ihvertfald

Men det betyder vel ikke alverden hvis det alligevel er til wok eller hva?

Redigeret 21-11-2012 kl. 19:32

Redigeret 21-11-2012 kl. 19:33



 (slettet)
(29) 21-11-2012 kl. 19:34

Svar på indlæg nr. 28 af DenSorteUndulat:

Aner det ikke :) men kan godt lide at prøve andre karry former..



 (slettet)
(30) 21-11-2012 kl. 19:41

Svar på indlæg nr. 29 af xDaaDaa:

Har selv lavet meget wok mad.
Et helt år... hver dag!

Der brugte jeg også karrypasta og et par andre men det var mere for at gi tofuen smag inden jeg puttede grønsagerne i.

De kan bare ikke holde så længe når man først har åbnet dem



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.