Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Fritureolie (4/4)


 (slettet)
(16) 29-09-2012 kl. 18:55

Svar på indlæg nr. 11 af maylou:

Ang de bagte hvidløg makker jeg bare et helt overskåret hvidløg i ovnen uden noget...og smører fedene på ristet flutes....nammenam...man skal bare ikke være blandt mennesker næste dag



 (slettet)
(17) 29-09-2012 kl. 19:00

Svar på indlæg nr. 15 af Fætter Solskin:

Jo, når nogle olier opvarmes, er de sgutte særligt sunde, olivenolie og rapsolie ka' tåle en moderat opvarmning, så egentligt er det bedste at stege i en blanding af olie og smør, men ikke de færdiglavede, bare en sjat olie og en klat smør på panden, og så ska' det ik' begynde at ryge, før man kommer maden på.

Mennesket har spist animalsk og animalsk fedt, siden vi svang os i træere, vegetabilske olier har vi kun fået med den føde der indeholdt dem, det er opvarmningen man ska' kigge lidt på.




 (slettet)
(18) 29-09-2012 kl. 19:09

Svar på indlæg nr. 17 af maylou:

Ok..... det med opvarmningen vidste jeg ikke.
Men så skal man vel bare lige vide hvilke olier der stadig er sundest når de opvarmes, så er den fjong!

Og ja, mennesket har spist masser animalsk, men også meget vegetabilsk i fortiden.

PS! Vegetar er bare et ord for 'dårlig jæger'...



 (slettet)
(19) 29-09-2012 kl. 20:07

Svar på indlæg nr. 18 af Fætter Solskin:

Enig..i stenalderen var det jo ikke hvergang mændene havde held i jagten..og så måtte man ty til hvad kvinderne havde samlet af lækkerier....hvis man nu skulle spise det man var programmeret til.....



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.