Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Se listen: Det skal du spise for bedre sex (7/7)


 (slettet)
(31) 04-09-2012 kl. 17:33

Svar på indlæg nr. 29 af lysspreder:

Sushi er vist et godt bud (slettet)
(32) 05-09-2012 kl. 05:06

Svar på indlæg nr. 26 af hallie:

Jamen, som skrevet før, tro hva' du vil, la' vær' med at undersøge noget som helst, selv, så får og har du det jo som du vil.... go for it.

Og om du har lyst til at debatterer, her, er lidt li'som børn; "Næ, vil ik' spise, sur!" - jamen dét falder man da os' på halen for, ik' sandt. (slettet)
(33) 05-09-2012 kl. 05:26

Svar på indlæg nr. 30 af Misling:

Nå?! Landmændene med hvedemarker, og andre kornmarker, klager da kun over at høsten ik' ble' nær så stor, som den plejer. Mælkeproducenterne klager kun når mælkepriserne falder.

Og ser man lidt på hva' der ellers drives frem, i kæmpedrivhusanlæg, ja så ka' man undrer sig over de mængder af friske prydplanter, man ka' købe året rundt - men selvfølgelig, det kræver jo at man sætter sig lidt ind i det, og at maan gider finde ud af hvor vores mad egentligt kommer fra, og hva' noget er godt for og andet ik' er.

Selv noget så vanvittigt som fløde, er tilsat hvedemel, i madlavningsfløde, og læser man ellers på varedeklarationerne, vil man opdage en uhyggeligt masse ting, som netop er tilsat hvedemed, så de 75 g hele korn, som er max. dagligt indtag af korn, er længe overskredet, ved køb og indtag af fabriksfremstillet mad, pålæg, madlavningsfløde fx. .... og en helvedes masse andre produkter.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.