Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Din bedste vegetarret? (5/5)


 (slettet)
(21) 13-08-2012 kl. 22:43

Svar på indlæg nr. 18 af Theofine:

det ville min datter også, inhalerer gerne en steak med bagte kartofler og hvidløgsbrød....



 (slettet)
(22) 13-08-2012 kl. 23:02

Svar på indlæg nr. 1 af Theofine:

Jeg er ikke vegetar men jeg har lavet dette så tit både som selvstændig ret men også som tilbehør til noget kød.

Til 2 personer

Tomat og løg

2-4 store tomater helst solmodne med masser af smag og sødme skåret i halve både

1 rødløg, 1 alm løg pillede og skåret i skiver

1 håndfuld rensede og skiveskårne champignon

1-3 fed hvidlød ( jeg bruger de kinesiske som er hele og ikke inddelt i fed.) skåret i skiver

1 grøn, 1 gul og 1 rød peberfrugt skåret i strimler

Lidt oregano eller andre krydderier du kan lide.

En god olie at stege i. ( eventuel oliven olie eller raps)

Pasta/ris eller kartofler serveres til (evt sammen med kød, fisk eller fjerkræ)

Steg løgene til de er gennemsigtige men ikke helt møre, drys hvidløget i og steg med drys peberfrugterne og champignon i og steg med... til sidst putter man de ituskårne tomater i og lader dem stege med til de er let møre/bløde serveres med et godt brød og pasta ( en variation er at putte lidt fløde i og servere retten som en sauce)



 (slettet)
(23) 14-08-2012 kl. 07:31

Tak for god inspiration. Jeg skal smide en af mine favoritter efter arbejde i dag til gengæld.



 (slettet)
(24) 14-08-2012 kl. 16:27

Svar på indlæg nr. 23 af Theofine:

Her er så en fra mig:

Lille bæger rygeost (175g)
Lille bæger hytteost (200g)
3 æg
1 revet løg
3 fed hvidløg
1½ dl rasp
1½ dl havregryn
salt, peber
basilikum
lidt grønssagsbouillion

Ingredienserne røres sammen til konstistens som fars (reguler med grønsagsbouillionen)- farsen hviler mindst 1 time, steges som frikadeller.



 (slettet)
(25) 14-08-2012 kl. 17:35

Svar på indlæg nr. 1 af Theofine:

Man tager en vegetar, fx af racen Skotsk Højland, slagter den, lader den hænge passende tid, pg udskærer en rigtig god bøf. Denne grilles let over et bål af økologisk pæretræ, til den har fået skorpe, menstadig er rød indeni.



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.