Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Dræbersnegle (1/6)


 (slettet)
(1) 29-07-2013 kl. 10:51

Døjer i også med dem?
Jeg har lidt i kolonihaven, tror det er 50-60 stk jeg har nappet den sidste uges tid, og det er så bl.a. fordi jeg har fået flyttet huse og skur med kran derude i mandags, og der havde nogle gemt sig inde under og under noget af det ragelse der var under huset og skuret.

Normalt finder jeg kun 2-5 på en aften når de kommer frem hvis jeg er derude, så synes normalt ikke det er så slemt. Har hørt om nogle der kan finde 50-100 om aftenen i deres have.

Men hvis i har, hvad gør i så ved det for at slippe af med dem?

Jeg læste for et par år siden at man kunne grave små bøtter ned i haven med øl i, så ville de blive tiltrukket af øllet og falde ned i dem og drukne, jeg tog så i stedet en plastikmalerspand med låg og fyldte vand i, og nappede dem så op med en 'langfinger' (sådan en tang som gadefejere bruger til at samle papir m.m. op med) og smed dem i spanden og satte så låg på...... da jeg så tog fat i spanden dagen efter, så sad sneglene på siden af spanden over vandkanten og oppe på undersiden af låget, så de druknede altså ikke..... jeg tog så og hældte en stærk grundrens i vandet + en sjat 3db salmiakspiritus. Det dør de af med det samme og bliver helt opløst. Så det er hvad jeg gør ved dem, og når 'vandet' begynder at lugte hælder jeg det i kloaken ude på vejen og laver en frisk spand sæbevand.

Har hørt om folk der klipper dem over eller drysser slat på dem, men de lader dem så ligge...... æv, jeg vil sgu da ikke ha' de slimede bæster liggende som lig over det hele i haven, og har så også hørt at de døde snegle tiltrækker deres levende venner.. (slettet)
(2) 29-07-2013 kl. 11:04

Jeg solgt mit andet hus for ca 4 år siden og der var mange dræbersnegle i kvarteret. Jeg gik hver aften 2 ture i haven, med en lommelygte og en spade, jeg stak spaden ned lige bag hovedet og skrabede dem sammen i små bunker, nyeste gang var der kommet flere til, de er nemlig kannibaler og så var det nemt at finde dem og at kappe hovedet af de nye tilkomne.

Næste aften gentog jeg proceduren og efter en 2-3 dage gravede jeg resterne ned.

Klippe med en saks og lign korte redskaber er ikke så smart, da der kan sprøjte salmonella fra sneglene op på hænderne. (slettet)
(3) 29-07-2013 kl. 11:09

Svar på indlæg nr. 1 af Fætter Solskin:

Da jeg havde stor have og en sø, brugte jeg moskusænder...

... økologisk og hyggeligt - selvom ræven tog et par stykker, var der nok til at holde mine jordbær-, urte- og blomsterbede næsten fri for den spanske snegl. (slettet)
(4) 29-07-2013 kl. 11:12

Svar på indlæg nr. 3 af maylou:

Jeg har ikke en sø, og vi må vist heller ikke have ænder i haven.... (slettet)
(5) 29-07-2013 kl. 11:20

Svar på indlæg nr. 4 af Fætter Solskin:

I følge jeres husejerforeningen order...?

Ellers må man gerne, det kommer an på hva' din kommune siger.

www.bolius.dk/alt-om/grunden/artike...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.