Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Elradiatorer (1/6)


 (slettet)
(1) 20-09-2012 kl. 20:13

Jeg skal have skiftet nogle af mine elradiatorer. Kan se at man kan få nogle som indeholder olie. Nogen der har forstand på den slags, og kan sige om man skal vælge den ene eller anden slags?
Kan sagtens finde ud af at skifte dem, men er i tvivl om hvilken type jeg skal vælge. (slettet)
(2) 20-09-2012 kl. 20:36

Svar på indlæg nr. 1 af Isbjørn:

Jeg har hørt at olien holder på varmen, altså at når olien er varm, så afgiver den varme i længere tid, så skulle på den måde give mere varme for mindre elforbrug. Lyder logisk, men ved ikke om det er rigtigt, men på den anden side, hvorfor ellers putte olie i dem....

Men spørg da om det hvor de forhandler dem, om hvad forskellen skulle være, og evt besparelse i forbrug! (slettet)
(3) 20-09-2012 kl. 20:42

Svar på indlæg nr. 2 af Fætter Solskin:

Det med at olien holder på varmen var også min umiddelbare tanke, men den skal jo også varmes op, hvilket kræver energi. Nu er jeg ikke radiator ekspert, så det kan da godt være at det er det som er grunden. (slettet)
(4) 20-09-2012 kl. 20:54

Svar på indlæg nr. 3 af Isbjørn:

Ja, bruger mere energi at varme det op, men gevinsten skulle være bedre ved det, da olien ikke mister varmen så hurtigt igen.

Jeg kigger/tænker på en løsning til mit kolonihavehus med en solenergi-vandvarmer, fremfor elvarme. Dvs at der er en ca 100 liters beholder med solenergirør man sætter op på et fladt tag eller lign. Normalt laver den varmt brugsvand og kører bare på det vandtryk den får ind, og så er der et el-varmelegeme i beholderen også, til at supplere med, så når solen ikke giver nok, så går den bare på el.
Men jeg tænker jo så bare at bruge den som varmekilde til alm. radiatorer, bygge lukket system med alm. radiatorer som ved fjernvarme og med en lille cirkulationspumpe på, så giver den jo det varme den kan fra det solen skinner hele året, og er det ca 40-45 gr. den kan varme vandet til om vinteren, så er det jo nok til at give lidt varme, og i de koldeste måneder, kan man jo så bare tænde for den elektriske del for ekstra varme.
Tror det er en billig løsning for at få varme.
Solanlægget koster knap 3.000 kr.
Skal så også siges at jeg ikke har behov for ret meget varme. (slettet)
(5) 20-09-2012 kl. 21:01

Svar på indlæg nr. 4 af Fætter Solskin:

Det er nu heller ikke så tit jeg bruger mine radiatorer, bruger primært min brændeovn til at varme mit hus op. Men på kolde vinterdage med dagsfrost, sker det da at jeg tænder demLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.