Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sejr? (1/5)


 (slettet)
(1) 16-09-2012 kl. 21:09

15. april overtog jeg vores nuværende bolig, og noget af det første, jeg gjorde, inden jeg begyndte at flytte vores indbo ind, var at vaske køkkenet ned.

Dengang tænkte jeg ikke over det, men i et par af skabene var der noget, der lignede en natsværmer.
Ind med møbler, bøger, tøj og...........ikke mindst madvarer. Og så startede balladen.
De små natsværmere viste sig at være tofarvet frømøl, der lever af og i mel, gryn, nødder etc. Jeg havde aldrig hørt om møl i madvarer...

Nu, fem måneder senere, otte feromonfælder, aftenjagter med fluesmækkeren, en hulens masse plastikindpakning og udsmidning af mad senere, ser det endelig ud til, at sejren er hjemme. I hvert fald er det snart en uge siden, jeg har set et af de små kryb

Jeg kan i den forbindelse absolut anbefale de nævnte feromonfælder. Ja, jeg kunne have valgt at sprøjte alle køkkenskabene, hvor møllene uden tvivl havde til huse, med kradse midler, men jeg ville ærligt talt have det dårligt med at lægge vores madvarer derind bagefter. Feromonfælderne tiltrækker hanmøllene, som så fanges i fældens lim - og dermed ikke kan befrugte hunnerne. Stofferne er aldeles uskadelige for mennesker. (slettet)
(2) 16-09-2012 kl. 21:19

Svar på indlæg nr. 1 af Barcelona 2013:

"Feromonfælderne tiltrækker hanmøllene, som så fanges i fældens lim - og dermed ikke kan befrugte hunnerne."

Ha ha..... som om.... vi hanner er sgu da vant til at ha' klistret diller..... (slettet)
(3) 16-09-2012 kl. 21:24

Svar på indlæg nr. 2 af Fætter Solskin:

Hø hø, sunshine!

Hvad blev der af den der ordnehavedag, du udsatte i sommer, i øvrigt? (slettet)
(4) 16-09-2012 kl. 21:39

Svar på indlæg nr. 3 af Barcelona 2013:

Ork.... der har været masser i haven, har været der så sent som i dag i nogle timer efter arbejde, og lave lidt småting. Og har såmænd også været der i går med en ven, og tidligere på ugen også med et par andre..... så grillen har nu også været flittigt brugt.... jeg opgav at arrangeree noget via her.... virkede ikke til at det var noget folk lystede. Så det er bare blevet til en masse derude med 4-5 venner og trofaste hjælpere. (slettet)
(5) 16-09-2012 kl. 21:41

Svar på indlæg nr. 4 af Fætter Solskin:

Årh, manner............jeg syn's det lød enormt hygsomtLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.