Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

HJÆLP......Gas og vandmand (1/15)


 (slettet)
(1) 21-07-2012 kl. 09:22

Prøver lige om jeg kan få lidt hjælp af jer lyse hoveder herinde.

Det drejer sig om et gasfyr som er gået i udu. Det varmer ikke vandet og på displayet vises et symbol med en vandhane og en ring med et omvendt v i. Jeg har fundet brochuren (betjeningsvildledningen) og ved fejlfinding vises der så bare nogle eks. på symboler og at man skal ringe til gas/vand firma og forklare symbolerne så de har det med de skal bruge. Så langt så godt, man kan altså ikke selv løse problemet. Nu kunne jeg godt tænke mig at vide om nogen ved hvad fejlen evt. er og en ca. pris inkl. moms på hvad sådan noget kan koste. Jeg gætter selv på at der ikke kommer nok vand i kedlen og derfor laver fejl. Den kan godt tage vand ind kortvarigt og varme det, men så stopper det og viser fejl.

Håber at der er en der har lidt viden og ide om prisen. Jeg skal have fat i en reparatør på mandag, så ville være rart hvis jeg vidste hvad jeg snakkede om, samt vide lidt om at prisen er rimelig, de har vel ikke samme pris alle sammen.

Fyret er et Vitodens 333 fra firmaet Viessmann

Det er min søn og svigerdatter fyr. De er lige nu i sydfrankrig på ferie og kan ligesom ikke rigtig selv gøre noget. Det ville være rart hvis jeg vidste en smule især prisen som min søn nok tænker en del på

Krydser fingre for om nogen kan hjælpe (slettet)
(2) 21-07-2012 kl. 09:27

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Vvsére har altid døgnvagt på, så du kan ringe idag og bestille tid og samtidig høre om en ca. pris. (slettet)
(3) 21-07-2012 kl. 11:40

Svar på indlæg nr. 2 af Namasta:

Tak for svar og rådet, men fik desværre ikke så meget ud af det.

Jeg ringede til firmaet som min søn bruger. Desværre ligger mesterens svend med brækket ryg og kommer ikke foreløbig. Han henviste mig et et andet firma, et stort firma som ikke har døgnåbent i sommermånederne og fik derfor ikke kontakt med andet end en telefonsvare

Jeg tror ikke at jeg vil rode mig ud i noget med en anden VVS `er end den min søn kender andre end dem som som jeg fik anbefalet.

Det jeg er mest interesseret i nu at få at vide er en ca. pris.
Jeg vil ringe til det anbefalede firma på mandag

Redigeret 21-07-2012 kl. 11:41 (slettet)
(4) 21-07-2012 kl. 12:38

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Kan du ikke uploade et billede af display og andre lamper. (slettet)
(5) 21-07-2012 kl. 12:55

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Meget useriøst og slet ikke til hjælp, men da jeg læste titlen tænkte jeg på: www.youtube.com/watch?v=fYXn2NsE8vwLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.