Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kommuners almene boliger (1/7)


 (slettet)
(1) 12-03-2012 kl. 17:10

Jeg forsøger virkelig, at søge en lejebolig og tænker, at det bør være muligt, at kunne skrive sig op på nettet i år 2012. Specielt når det handler om kommunens anviste almene boliger.

Jeg har læst mig frem til, at jeg skal bruge www.danmark.dk for at søge på boliger. Fint. Så får jeg en liste over de boliger, som opfylder mine søgekriterier på denne hjemmeside og når jeg så trykker mig ind på en bolig, så kommer jeg efter nogle klik videre til en boligforening, hvor jeg kan skrive mig op. Men jeg vil jo bare skrive mig op i kommunens almene boliger. Hvorfor kan jeg ikke udfylde en søgning og blot ansøge alle almene boliger i kommunen på én gang?

Er der nogle med nogle erfaringer med denne håbløse hjemmeside med 'oversigt' over de eksisterende almene boliger? Hvordan gør jeg det lettest? Skal jeg gå på diverse kommuner for at få skrevet mig op til alle boligselskaber på én gang? Eller kan den slags nemme måde at gøre tingene på ikke lade sig gøre? (slettet)
(2) 12-03-2012 kl. 17:14

Svar på indlæg nr. 1 af Justitia:

Som studerende kan man jo henvende sig i studenterrådgivningen (slettet)
(3) 12-03-2012 kl. 17:22

Svar på indlæg nr. 1 af Justitia:


hvad med at skrive dig op i et område du ønsker at bo i og find ud af hvad dette boligselskab hedder
gætter på der er mange boligselskaber og de har forskellige navne i københavn (slettet)
(4) 12-03-2012 kl. 17:26

Svar på indlæg nr. 3 af musika:

Ja KAB er det største, og har man ikke noget imod at bo i et såkaldt ghettoområde kommer man først i køen, da man ønsker at få resourcestærke gammeldanskere ind Søger man uden for disse områder er der flere års venteliste Eller så høje huslejer at de ikke er til at betale for studerende

Redigeret 12-03-2012 kl. 17:27 (slettet)
(5) 12-03-2012 kl. 17:30

Svar på indlæg nr. 4 af Rubio:


synes da lige det har været i tv at der er mange lejligheder der står tomme i det normale udlejnings ejendomme -blokker-foreningerLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.