Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Dræbersnegle - dine tips (1/2)


 (slettet)
(1) 05-02-2012 kl. 13:34

Nu da sommeren nok kommer til os i år også, så post dine tips her til udryddelse eller skal vi bare sige fjernelse fra din have

Vi i lejligheder har så ikke de gener

her et par link fpn.dk/bolig/have/article1014698.ece

En lille opskrift

Snegletoast til fire personer

Ingredienser:

Sneglefyld:
20 dræbersnegle
1 rødløg
1 gulerod
Persille, estragon, timian, laurbær, en lille spiseskefuld vineddike og peberkorn.


Skyl sneglene nøje og gnub dem med salt. Skyl igen for at få så meget slim væk som muligt. Rens sneglene tre-fire gange i rent vand. Bring to liter vand i kog og tilsæt krydderier, løg, gulerod og vineddike. Lad sneglene koge med en time. Skær et snit i bugen på hver snegl og skrab indmaden ud. Hak resten af sneglekroppen fint.

Toast:
1 dl bacon i tern
1 løg
3 fed hvidløg
En halv chili
1 dl hakket persille, estragon, timian, oregano eller forårsløg.
1 strimmel finthakket citronskal.
4 skiver brød
Smør til stegning

1 fersken
Råsukker
Chilipulver
Smør

Steg brødskiverne gyldenbrune på begge sider og lad dem tørre på et stykke papir. Del fersken i fire stykker og læg dem i en lille form. Strø råsukker, chilipulver og salt. Smør med smør. Bag 15 minutter i ovnen ved 200 grader. Steg baconen i lidt smør. Tilsæt hvidløg, løg og chili. Når blandingen er mør, hæld de hakkede snegle i. Steg i et minut. Rør mere smør i og fjern panden fra komfuret. Smag til med krydderier, citronskal og peber. Fordel snegefyldet på de fire stykker brød og top med et varmt stykke fersken.

hentet her jp.dk/udland/europa/article1015140.ece



 (slettet)
(2) 05-02-2012 kl. 13:35

Skal vi ikke lige have sneen væk først?



 (slettet)
(3) 05-02-2012 kl. 13:42

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:

frost skulle virke smadder godt, ved dog ikke om de smager så godt så?



 (slettet)
(4) 05-02-2012 kl. 13:47

Svar på indlæg nr. 2 af Namasta:

Jo - men det da ingen skade til at være forberedt og glæde sig til en ny kulinarisk oplevelse, hvis man er til det. I en anden tråd er der løfte om hvor man kan hente hovedingrediensen

link til tråd www.love.dk/Message?cmd=104&forumId...



 (slettet)
(5) 05-02-2012 kl. 13:48

Svar på indlæg nr. 1 af lysspreder:



Så hellere hælde en øl op i underskåle, rundt omkring. Sneglene tiltrækkes og drukner. Efter to dage graver jeg dem ned, og fylder nyt øl i underskålene. Nemt, billigt og enkelt.



Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.