Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Murstens betydning (1/10)


 (slettet)
(1) 16-01-2012 kl. 19:32

Jeg har ikke sovet ordentligt de sidste par nætter og jeg tænker konstant på det. Jeg skal flytte. Jeg skal sælge mit hjem. Mit hjem er min trygge base og hvis alt går galt, så kan jeg rekreere i mit hjem. Her er ro og grønt udenfor.

Jeg har brugt næsten et år på at sætte lejligheden i stand med mere end hvad en fuldstændig renovering indebærer. Jeg har selv sat mit køkken op, som jeg har designet præcis som jeg vil have det. Det samme har jeg gjort med badeværelset. Jeg har rykket en væg, muret døråbninger, revet tapet ned fra før anden verdenskrig samt de syv øvrige lag tapet også. Der er blevet sat nye døre, karme og lister i hele lejligheden. Alle ledninger er skiftet ud og fræset ind i væggene og relæet fuldt udskiftet og udvidet. Gulv er revet op i køkken, gang og badeværelse og belagt med klinker i stedet, som har varme under. Det har været en drøm for mig, at fuldføre et sådan projekt med henblik på de drømme jeg havde forbundet med en sådan lejlighed. Min drøm gik i opfyldelse og jeg fuldendte.

Dengang jeg købte lejligheden var jeg i gang med min anden drøm: At studere jura på Københavns Universitet. Nu hvor jeg har erfaret hvad begge drømme giver mig, ved jeg godt hvad der er vigtigst for mig og hvad jeg vælger nu jeg er tvunget hertil. Jeg skal tage mig et arbejde, i stedet for at studere, hvis jeg vil blive boende i min drømmebolig. Men selvom jeg bor fantastisk, så fylder mit hjem mig ikke op. Det gør mit studium til gengæld. Derfor vælger jeg mit studium.

Jeg har de sidste par år gået og tænkt på, hvor meget arbejde jeg har okset mig igennem for at opnå de materielle goder jeg i dag har. Nu ønsker jeg at simplificere min tilværelse.


Hvad betyder din bolig for dig?


Jeg har ikke et sikkerhedsnet i form af en familie, som mange andre har og derfor mener jeg virkelig når jeg skriver, at min tryghed er mit hjem.


Hvad giver dig tryghed?Redigeret 16-01-2012 kl. 19:36 (slettet)
(2) 16-01-2012 kl. 19:39

Svar på indlæg nr. 1 af Justitia:

Min bolig betyder ikke så forfærdelig meget for mig, er da gald for jeg hvor jeg bor, men ellers ikke andet...

Kan ikke lige svare på, hvad der giver mig tryghed... (slettet)
(3) 16-01-2012 kl. 19:47

Svar på indlæg nr. 1 af Justitia:

Det er ikke så meget min bolig, der giver mig noget, det er mine ting, det jeg holder af, der betyder noget...
Mine møbler og ting giver mig glæde og tryghed...

Jeg bor i en ok lejlighed, men den lejlighed jeg flyttede fra før denne, var/er den bedste lejlighed ever, og jeg var nødt til at flytte, fordi jeg ikke havde råd til at betale huslejen, da jeg boede i den alene..

Jeg elskede den skønne lejlighed, som jeg var så heldig at have i 14 år..

Redigeret 16-01-2012 kl. 19:48 (slettet)
(4) 16-01-2012 kl. 19:48

Min lejlighed betyder: Tørvejr og varme. Jeg har en hyggelig lejlighed; men håber snart at forlade den og komme ind til Kbh. Jeg er lidt ligeglad med, hvor jeg bor - men ikke længere sydpå - nu skal jeg nordpå (slettet)
(5) 16-01-2012 kl. 19:53

Svar på indlæg nr. 3 af Susan:

Det er præcis sådan jeg har det

Føler du dig så rigtigt hjemme hvor du bor nu og var det svært efter du var flyttet?

Nogle gode råd?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.