Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

½varm radiator (1/6)


 (slettet)
(1) 18-11-2011 kl. 16:09

Jeg er næsten lige flyttet. Og nu hvor det for alvor er ved at blive koldt, synes jeg ikke at radiatorerne kan varme stuerne godt nok op.

Først tømte jeg dem for luft. Så tog jeg termostaterne af, og motioneret den lille tap. Da det ikke virkede købte jeg nye termostater.

De kan stadig ikke blive varme nok. Så kom jeg til at tænke på om det kan være fordi underboerne ikke har luftet deres system ud?

Jeg bor på 3 sal, så inden jeg trænger mig ind i alle de andres lejligheder med mit VVS udstyr - vil jeg lige høre om der er en radiator-klog persom herinde der kan give mig et råd (slettet)
(2) 18-11-2011 kl. 16:13

Svar på indlæg nr. 1 af Mit liv som skumbanan:

Måske et dumt spørgsmål, men har du prøvet at skrue fuldstændig op på 5 eller derover, for virkelig at få gang i systemet..??

Hvis ikke radiatoren bliver varm over det hele ved at skrue fuldt op, så er der noget galt...
Men hvis du bor til leje, så er det jo udlejer der skal sørge for, at det virker... (slettet)
(3) 18-11-2011 kl. 16:39

Svar på indlæg nr. 1 af Mit liv som skumbanan:

Jeg følger lige med,da jeg har samme problem (slettet)
(4) 18-11-2011 kl. 16:42

Svar på indlæg nr. 2 af Susan:

Det står på fuld skrue hele tiden Det bliver varm, men ikke sådan kogende, som i den gamle lejlighed. Og her er lidt koldt hele tiden.

Det er andelsbolig. Hvis det bliver ved må jeg finde ud af om det er andelsforeningen eller mig selv der skal gøre .... noget. (slettet)
(5) 18-11-2011 kl. 16:45

Svar på indlæg nr. 1 af Mit liv som skumbanan:

det kan vør kalk i raijatoern og det kan vær din underbo der er søndern der ikke har varmepå så der ikke er ånlge gemstrønige


dig ander skal ikke låfteud det er den øverste da det er den site på strejngeLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.