Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tips til at spare penge (1/2)


 (slettet)
(1) 11-07-2008 kl. 15:37

Jeg køber normalt kalk og kunstgødning ved en Korn og Foderstofhandel. Der er en del at spare, og de ved en del om hvad de har med at gøre, i forhold til f.eks. Bilka.
Der er også rigtigt meget at spare ved f.eks. kemikalier.

Håber der er nogle der kan bruge det, og at der er andre med "Tips til at spare penge". (slettet)
(2) 11-07-2008 kl. 16:35

Svar på indlæg nr. 1 af Kalle_1972:

Ja det er rigtigt at der er penge at spare ved at handle gødning og kemikalier i de store foderstofforretninger og frøhandler men det er jo som regel gødning i 50 kg sække og koncentrerede kemikalier,men snakker man lidt sammen på vejen hvor man bor kan man jo sammen planlægge sæsonens forbrug og spare en del penge og mon der så ikke også lige bliver til en kold eller 2 sammen .

Et eks. længe siden jeg selv var i frøhandelen men....... 1 liter ROUND UP GARDEN (den i den fine papæske) kostede sidst jeg så efter 250 kr og rækker til ca 250 m2 en liter koncentreret Round up
kan også hedde GLYPHOGAN eller GLYPHOSAT alt efter fabrikat men er det samme kostede sidst jeg købte det kr 200 for en liter som rækker til 1600 m2 så der er penge at spare .......men husk lige at få doseringsvejledning på de koncentrerede kemikalier da det er opgivet til erhvervs marksprøjter og så hjælper det altså ikke at dosere lidt kraftigere .....HUSK DET.

 (slettet)
(3) 11-07-2008 kl. 18:10

Svar på indlæg nr. 2 af ALLER:

Apropos RoundUp: Det kan svare sig at købe til havebrug i Tyskland da der ikke er samme afgift på som herhjemme - også her er den ublandede RoundUp bedste køb.

Ellers kan man droppe sprøjtegift - vejsalt holder ukrudt ned på terrasser og indkørsler, og skoldthedt vand svitser ukrudet ligeså effektivt som en brænder - begge metoder er billige, effektive og lige ved hånden, og man undgår planter utilsigtet rammes af sprøjtetåge som det let sker ved brug af gift. (slettet)
(4) 11-07-2008 kl. 18:39

Svar på indlæg nr. 3 af popeye:

Penge at spare ved at handle kemikalier i Tyskland.....kommer lidt an på hvor man bor her i DK .

Al sprøjtning skal jo foregå med omtanke enten i helt stille vejr eller ved at købe en Gloria hobbysprøjte med en sprøjteskærm til.

Vedr. ukrudt på terrasser og andre flisearealer er det jo også et spg om størrelse af disse salten svider i katte og hundepoter og man får hurtigt brugt en del penge på at koge alt det vand .

Vedr. brænderen er det nok også en god ide at ønske sig en rigtig med vogn og stor flaske hvis flisearealerne er store.

Har man ikke så store flisearealer er den lille et godt alternativ til Round Up en god ide er her at købe 2 dåser gas idet de har det med at ise til efter et stykke tid og så er det rart lige at kunne skifte dåse . (slettet)
(5) 14-07-2008 kl. 10:03

Man kan jo også snakke godt med en landmand

Hvad Round Up angår, så har jeg hørt, at det snart ikke kan købes i DK længere...så pas på dét, I har, eller få lavet et lille lager

Til køkkenhaven kan man også bruges oragnisk gødning...og ikke kun møg, men flydende gødning lavet ved at lægge f.eks. brændenælder i blød...skulle være effektivt, men også meget stærkt, så det skal fortyndes...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.