Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

gulvtæppe.. (3/3)


 (slettet)
(11) 02-10-2013 kl. 00:09

Svar på indlæg nr. 9 af popeye:

Kreidleren over alle kreidlere. (slettet)
(12) 02-10-2013 kl. 00:30

Svar på indlæg nr. 11 af Tænder på et kys:

Jeps - Svendsen begyndte med at sælge brugte biler i Låsby for mange år siden (deraf navnet 'Låsby Svendsen') - det var sminkede lig han solgte - de var så sminkede, at nogle af dem end ikke havde motor, men den gang stolede folk jo mere på hinanden end de gør i dag, og en handel var vel en handel, men mange blev snydt så vandet drev, men en enkelt tog fusen på Svendsen så det ville noget siger rygtet - historien er som følger:

En herre fra Århus var taget den lange vej til Låsby for at købe en bil hos Svendsen, og Svendsen var jo altid med på en handel, så aftalen blev, at bilen blev betalt med en båd som kunden havde liggende i Århus Havn. Der blev givet håndslag på handlen, og for en sikkerheds skyld blev der byttet telefonnumre, for Svendsen havde jo ikke set båden og ville gerne kunne finde den når han nu skulle til Århus og hente den.

Kunden drog til Århus med bilen, og Svendsen drog samme vej et par dage senere, og tog direkte til havnen, men kunne ikke finde båden, så han ringede til kunden for at få anvisning på hvor han kunne finde fartøjet, og det siges, at Svendsen brokkede sig over han ikke kun finde båden hvortil kunden svarede "Den ligger i Århus Havn"

"Gu' gør den ej" svarede Svendsen "jeg kan sgutte finde den nogen steder"

"Jo den er der skam" svarede kunden "den blev skruet ned af isen sidste vinter, så jeg er sikker på den ligger i Århus Havn"


...det skulle så være én af de få gange det var Svendsen der blev snydt

Redigeret 02-10-2013 kl. 00:30 (slettet)
(13) 02-10-2013 kl. 08:30

Svar på indlæg nr. 12 af popeye:

Tag den Svendsen! (slettet)
(14) 02-10-2013 kl. 08:56

Svar på indlæg nr. 13 af FioniaDK:

JepsLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.