Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Regler for "dobbelt husleje"? (2/2)


 (slettet)
(6) 09-01-2013 kl. 00:03

Svar på indlæg nr. 1 af YIP:

Hvis du modtager boligsikring til din nuværende bolig , vil det måske give lidt mere med den nye bolig ...?

Det er vel værd at tale med kommunen om situationen med dobbelt husleje ...

Men der vil altid være 1 måneds dobbelt husleje ved boligskift - fordi begge boliger skal males osv ... (slettet)
(7) 09-01-2013 kl. 00:20

Svar på indlæg nr. 6 af Karisma:

Nåh ja, det havde jeg ikke tænkt på med boligsikring. Tak for tippet.

Her har vi normalt 14 dage mellem hver bolig, altså så der betales for 14 dage hvor den bliver malet. Men dog aldrig en hel måned. Kun som nu, hvor de andre var hoppet fra så jeg fik den i sidste øjeblik... (slettet)
(8) 09-01-2013 kl. 01:20

Svar på indlæg nr. 1 af YIP:

Som andre skriver, så nej så skal du betale for husleje for det du har.

Men du kan jo gøre det at du ringer til boligselskabet straks i morgen og hører om der er en løsning der gør at du slipper for dobbelt husleje.... og det kan jo være at hvis du er ude af din nuværende 15/1 kl 12.00, så kan du flytte direkte over i den anden, så sparer du jo den dobbelte husleje..... det er jo bare at have en bil at smide det ud i om formiddagen.... og måske ikke engang, måske det nye lejemål stårt tome nu, så du kan få nøglen så snart du har betalt og så allerede om et par dage kan begynde at flytte dine ting.

Hvis din lejekontrakt siger at de skal have 14 dage til maling m.m. ved en fraflytning, som du skal betale leje for, så slipper du nok ikke med mindre end det, men er jo også bedre med dobbelt husleje i kun 14 dage end i en måned, såfremt du kan være ude af din egen d. 15.... men det kræver jo at de har en ny lejer til den pr 1/2...... men ring til dem i morgen og hør hvad der er af muligheder for at du ikke skal betale dobbelt eller kun skal gøre det i 14 dage!
For det meste er de fleksible hvis du kan være hurtigt ude!

Og er det fordi du er i økonomisk klemme og ikke har råd til db husleje, kan du jo spørge om du må dele den ekstra husleje og 3 afdrag eller mere! mikii4367, 54
(9) 09-01-2013 kl. 22:33

Svar på indlæg nr. 1 af YIP:

du skal da bare være glad for du ikke skal betale 3 måneder som normal (slettet)
(10) 16-01-2013 kl. 14:56

Svar på indlæg nr. 1 af YIP:

Det er meget sent, at du får besked, og du burde have min. en måned, da de som regel skal være ude efter 2-3 måneder efter opsigelse. Det virker nærmest som at de vil hjælpe de fraflyttende eller vil score ekstra lejeindtægt. For ellers må du da også kunne opsige med en halv-hel måneds varsel!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.