Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Vasketørremaskine i et. (14/14)


 (slettet)
(66) 16-05-2012 kl. 19:47

Svar på indlæg nr. 1 af Stjernehimmel:

Jeg vil som tidligere hvidevaresælger ikke anbefale en vaske/tørremaskine, med mindre det er sidste udvej!
Men skal du vælge èn er AEG faktisk noget af det bedste der findes, lige bortset fra Mièle. Hold dig langt væk fra billigere alternativer som Samsung, Hoover, og Indesit. Husk at stille den et sted med god ventilation, da et lille lukket rum kan gøre tørreprocessen meget langvarig. (slettet)
(67) 17-05-2012 kl. 10:05

Svar på indlæg nr. 66 af Tusaas:

Tak for dit svar.

Nu er det sidste udvej, så vi har bestilt en vasketørremaskine, der har opnået bedste resultat i Bedst i Test, og det er en AEG. Vi har talt med Tænk, der kunne bekræfte dette.

Vi stiller den på vores badeværelse, hvor der er indrettet til vaskemaskine i forvejen. (vi har en vaskemaskine nu)Derude har vi også et vindue, så der burde være nok ventilation. (slettet)
(68) 17-05-2012 kl. 15:32

Svar på indlæg nr. 67 af Stjernehimmel:

Jeg håber i får god fornøjelse med maskinen, grunden til ventilationen skylder jeg måske at fortælle. Det er fordi at tørreprocessen foregår som en kondenstumbler, og hvis maskinen står i et lille rum på ca. 5m2 eller mindre uden en god ventilation, vil maskinen til sidst trække fugtig luft ind, da den slipper ca. 10% af fugten ud i lokalet. Fugtig luft kan man selvsagt ikke tørre tøj med, så det er vigtigt at lukke en dør op, mens den kører, så får man også fornøjelse af varmen,som opstår under tørringen. (slettet)
(69) 18-05-2012 kl. 11:28

Svar på indlæg nr. 68 af Tusaas:

Okay, det var meget rart at vide.

Jeg vil tro, at vores badeværelse er 8-10 m2, og som sagt har vi et vindue, vi kan åbne.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.