Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kattepine


 (slettet)
(1) 21-11-2014 kl. 12:35

Hej folkens.
Har en veninde der er i knibe, så har lovet at skrive hendes problem herinde, så hun forhåbentlig kan finde svar ;)

Jeg har en kat, han er mig et og alt, og vil ham kun det bedste !
Står 'desværre' i den situation at om et lille års tid, skal jeg ind ig tage min uddannelse i forsvaret. Den tager 2 år og er kun hjemme i weekenderne.
Derfor vil jeg gerne hører ALLE de ideer i har til hvad jeg skal gøre med Dumbo imens, som sagt, gør det der vil være det bedste for ham, selvom det måske er sværg og hårdt for mig.
Men ihvertfald , er åben for alle forslag, har en veninde og en søster som har tilbudt deres hjælp, men de har også begge sagt at de ikke kan have ham på fuldtid, så det ville blive noget med at rejse frem og tilbage imellem dem for ham. Og dey ved jeh ikke om er godt for ham, eller han vil blive for forvirret. Så ja, kom med alle de ideer i har, er åben for alt bare det er i dumbos bedste !

Håber i vil hjælpe min veninde :) (slettet)
(2) 21-11-2014 kl. 14:00

Svar på indlæg nr. 1 af dinpige:

Hej....

Rigtig meget kanske på 2 år både for kat og person. Så jeg vil mene det bedste for katten vil være at finde et nyt hjem til den, hvor der er tid og plads til den.
Grunden til mit svar er, at jeg har haft kat siden 96' og mine erfaringer er, at en kat bliver skør i hovedet ved alt for mange flytninger og nye omgivelser, det vil kræve tid og plads, at skulle modtage en kat, for at den skal føle sig tryg i et nyt territorium.

Mvh.

Hunden

P.s du er velkommen til at stille spm. (slettet)
(3) 21-11-2014 kl. 17:46

Jeg vil give "Hunden" ret. Katten vil blive alt for forvirret, og det vil være utrolig synd, hvis den skal skifte miljø flere gange. Så er det bedre at finde et nyt blivende hjem til den..desværre (slettet)
(4) 27-11-2014 kl. 13:44

Ejer er hjemme i week-enderne? Er det fra fredag eftermiddag til mandag morgen?
De to hjælpere kunne måske skiftes til at overnatte hos katten. Den ene overnatter mandag og onsdag aften. Og den anden overnatter tirsdag og torsdag aften.
De fleste katte er vel vant til at være alene om dagen. Hvis den ikke er vant til det, så skal det næste år bruges på at optræne det.
Og jeg tror egentlig at katten vil synes at det er ok. Når bare den kan blive i sit hjem. Og der er mad og nussetid hver aften.

Det er noget andet, hvis hjælperne kun vil passe katten hjemme hos dem selv.. (slettet)
(5) 03-12-2014 kl. 07:42

Svar på indlæg nr. 1 af dinpige:

Prøv på div. links/grupper på FB.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.