Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Fodring af vilde katte. (1/2)


 Woodpecker, 62
(1) 17-08-2014 kl. 11:05

Min mor er handicappet, sidder i kørestol, og kan dårligt tale. Hun ser masser af fjernsyn og hører musik i radioen, klarer selv sin opvask, men må have hjælp til de fleste andre ting,
Hun bor ude på landet med én enkelt nabo indenfor en radius af 300 meter. Min fornemmelse er, at mange byboere bruger området til at sætte katte af, når de ikke selv magter at tage sig af dem længere. Gennem tiderne er der således kommet nogle katte tilløbende, som min mor har sørget for at give mad, også før hun blev handicappet. Indrømmet, kattene er vilde og næsten umulige at komme til at snakke med, men de fylder alligevel i hendes dagligdag. De er selvfølgelig ikke hverken mærkede, dyrlægekontrollerede, men den slags har folk på landet deres eget syn på.
I går var der kommet et brev til hende fra kommunen, om at de var blevet gjort bekendte med, at der blev fodret vilde katte på hendes grund til gene for naboer og det var ulovligt.
Om det så bare skulle ophøre, eller hvad der skulle fik jeg ikke lige fat i.
Hvordan det kan genere naboerne, at kattene render rundt i området, har jeg svært ved at se, men det kan da godt være, at den nærmeste nabo har svært ved at holde deres hunde hjemme, når de vil ned og jagte kattene. (slettet)
(2) 17-08-2014 kl. 13:04

Svar på indlæg nr. 1 af Woodpecker:

Det kan nok ikke komme bag på de naboer, der har altid været løse katte, de kunne have gjort noget for længe siden så ikke kommunen skal belaste din mor som om det er hendes ansvar typisk eksempel på emsige naboer der overlader ansvaret til andre end dem selv (slettet)
(3) 17-08-2014 kl. 18:13

Svar på indlæg nr. 1 af Woodpecker:

Så må din mor jo bare sørge for at fodre kattene et sted, hvor naboerne ikke kan se det...

Hun kan jo svare på brevet, at det ikke er hendes katte. Hun har godt nok set, at der var mange katte omkring hende, men hun har troet, at det var naboens --De har jo de der dejlige løsgående hunde der leger med kattene, --men DE er måske heller ikke naboens?
Kattene må jo komme et eller andet sted fra. Og hvis din mor ikke avler killinger, så er det måske naboens?

Forøvrigt bliver katte jo tiltrukket af at man fodrer fugle, hvilket er helt lovligt, hvis det bare ikke foregår på jorden.
Så måske holder nogle af kattene til hos din mor fordi hun fodrer havens fugle. Det kan man da ikke bebrejde hende.

Jeg håber at din mor kan bruge en computer og at hun kan skrive til kommunen. For det er den bedste måde at få stoppet sagen på.
Sådan en "henvendelse" fra kommunen, er jo tit en slags formssag, fordi nogen har klaget over din mor. Hvis hun tilbageviser klagen på en overbevisende måde, så løber sagen ud i sandet. Og så sker der forhåbentlig ikke mere . Woodpecker, 62
(4) 17-08-2014 kl. 23:36

Svar på indlæg nr. 3 af Birgitta:

Min mor er desværre så handicappet, at det nødvendigvis må være mig, der tager hende i forsvar.
Lørdag aften nævnte jeg sagen overfor aftenhjælpen, der skulle lægge mor i seng. Hun mente, vi skulle ignorere sagen. Hun syntes også kattene hyggede. Et par af de andre hjemmehjælpere har købt foder og taget med til kattene. Dette til trods for at min ekskæreste indrømmede, at de så mere velnærede og pæne ud i pelsen, end hendes to indekatte.
Måske naboen skulle hegne sin grund ind, så kattene ikke kan løbe ind, og hundene ikke kan opsøge kattene. (slettet)
(5) 18-08-2014 kl. 14:38

Svar på indlæg nr. 4 af Woodpecker:

Den er godtnok svær... For det er så kommunens hjemmehjælpere, der fodrer kattene, som kommunen advarer om at der bliver klaget over..

Jeg tror ikke helt på "ignorer" i den situation..... Hvis du ikke protesterer så kan I risikere, at kattefængeren møder op med kattefælder og lignende..

Måske skal du skrive helt kort til kommunen, at det ikke er din mor, der fodrer katte. Det er hun slet ikke i stand til. Så det må være en anden nabo. Forklar dem lige så kort din mors tilstand, så de kan forstå, at de har klokket i det.
Det er da pudsigt, at kommunen ikke selv har gjort sig tanker om din mors evner og helbred inden de sendte den meddelelse....


Redigeret 18-08-2014 kl. 14:39Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.