Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Har du prøvet (1/2)


 (slettet)
(1) 08-10-2007 kl. 22:54

har du prøvet at aflive et dyr du var meget tæt knytet til har lige haft en lang snak med en om det og jeg har aldrig gået den tunge vej til dyrelægen endnu har altid sagt at jeg gerne selv vil aflive mine hunde ved dyrelægen da jeg ved jeg kan få lov der hvor jeg kommer.

Det trode hun ikke jeg kunne gøre når det kom til stykket så tænker lidt på om der er nogle der har prøvet det eller troede de kunne.

jeg ved at min gamle hund synger på et af sine sidste vers da den er plaget af gigt og vi gå vinteren i møde og jeg synes den er blevet dårligre det sidste halve år. (slettet)
(2) 08-10-2007 kl. 23:46

Svar på indlæg nr. 1 af speedy.:

Jeg har prøvet at få aflivet en hund, som var mit et og alt. Han fulgte mig overalt og blev aflivet pga sygdom i en relativ ung alder (6år, er ingen alder for en dk/sv gårdhund). Det var hårdt og den dag i dag, kan jeg stadig få tåre i øjnene, når jeg står ved hans gravhøj, i min mors have.

Jeg er ikke sikker på, jeg selv kunne gøre det, hvis jeg fik lov. Det vurdere jeg ud fra, hvor svært det var for mig at vac. mine nuværende hunde selv. Jeg har vac. et par hundrede får og følte mig ret sikker på, at det ikke ville være svært for mig at stikke egne hunde. Men da jeg stod med sprøjten, da kunne jeg godt mærke, jeg lige skulle tage mig sammen først. Så derfor har jeg nok ændret lidt syn på det, at gøre ting "mod" egne dyr.

shamsa (slettet)
(3) 09-10-2007 kl. 09:37

Svar på indlæg nr. 1 af speedy.:

har måtte aflive 3 katte og en hund, og har altid være med nå de skulle af sted, har ikke kun hold ud at tænke på at de skulle aflives uden at jeg var hos dem......det er sværet og man græde og det gør ondt i en....det håres var da jeg skulle aflive min hund han var 3 år, og han var mit et og alt, jeg sad med ham til han var væk...der er nok noge af det sværest jeg har prøvet og gjoret, med det beste jeg kun gør da han var syg og jeg sage at nu skulle jeg ikke have flere dyr,og nu har jeg en ny lille hund, og stadig en kat tilbage,som jeg ved, at det ikke var længe får at kat skal af sted, da han er ved at være meget gamle, og ham vil jeg også være hos, og have i min ame nå han sove ind, se sådan på det, jeg har passe og pleje lege nusse og nydt min dyr, og de har give mig mange sjov og dejlig år af ders live til mig, så er det min de skal være hos nå de sove ind, og i min ame, og hvor de føler sig tryk hos......... (slettet)
(4) 09-10-2007 kl. 18:53

Svar på indlæg nr. 1 af speedy.:

Jeg har kørt en kat til aflivning og siddet med hende i poten til det sidste. Hun var så dårlig, at hun ikke engang kunne løfte sin krop hen til madskålen, så vidste jeg, at det var slut.

Jeg har altid haft et pokkers besvær med at få hende med til dyrlægen, og hun var kun inde i bilen, når hun skulle til dyrlægen, men denne dag orkede hun ikke gøre modstand.

Jeg er sikker på, at hun godt vidste, hvad der skulle ske nu.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg ville gøre det igen, hvis det var. Dyr skal ikke lide, synes jeg. Jeg tog så beslutningen i løbet af 2 minutter, ringede og aftalte en tid med dyrlægen, selvom det var weekend, og så var jeg afsted, selvom alle syntes, at jeg skulle have ventet til om mandagen, men jeg kunne ikke bære, at hun lå og sultede og sikkert ville være død om mandagen af sig selv.

Det skal lige siges, at det var min x-kærestes kat, og min x-svigerinde havde lovet at få hende aflivet. Det havde hun åbenbart ikke nosser til, så jeg ringede og spurgte min x-kæreste, om det var okay. Hun havde en kæmpe knude under maven, som der var gået hul på. Dyrlægen ville ikke fjerne den, inden der gik hul, fordi hun var en meget gammel kat.

Jeg har selv slået en killing ihjel, fordi den var deform, da den blev født. Det havde jeg mareridt over lang tid efter, men min x-kæreste ville ikke stå op for at aflive den, og jeg kunne ikke klare, at den ikke kunne komme hen til sin mor, fordi den ingen funktion havde i bagbenene, den slæbte dem bare efter sig.

Jeg ved ikke, hvor mange penge du vil ofre på din hund for at beholde den lidt endnu, men disse dækkener skulle være gode til en hund med gigt, men har ikke prøvet dem, så ved ikke, om det er andet end salgsgas:

www.back-on-track.dk/Produkter%20hu... (slettet)
(5) 10-10-2007 kl. 15:57

Svar på indlæg nr. 1 af speedy.:

Hvad mener du??
Vil du selv give din hund den sidste sprøjte eller hvad??

DET ville jeg altså ikke byde min hund. Jeg er sikker på, at det er dyrlægen meget bedre til!

Men de to hunde, som jeg har mistet mens jeg har været alene, dem har jeg selvfølgelig selv sørget for aflivning af.

Den første var min "skilsmissehund". Hun blev 13 år og hun var en vidunderlig dejlig berner sennen der hed Ronja.
Hun var meget sund og rask hele sit liv, men den sidste måned ville hun ikke spise. Hun blev undersøgt hos dyrlægen på kryds og tværs. Der var ikke noget egentlig galt.
Hun fik vitaminindsprøjtninger, og jeg forsøgte at tvangsfodre hende med blendet kylling og fløde.
Men hun blev svagere og svagere. Da jeg en dag kom hjem fra indkøb og hun lå i sin egen urin ude i haven fordi hun ikke kunne rejse sig, da vidste jeg, at det var forbi.

Den dag dyrlægen skulle komme sad jeg med Ronja hele formiddagen på et tæppe ude på terrassen. Og det var her hun fik sin sidste sprøjte. Hun døde med hovedet i mit skød. Mens jeg snakkede blidt og beroligende til hende.

BAGEFTER græd jeg så tårerne sprøjtede ud af hovedet på mig.
Dyrlægen tog hende med, og så kunne jeg sørge i fred uden at tænke på hvordan jeg skulle kunne komme hjem med øjenene opsvulmede af gråd..

---Da min dejlige RamsesII skulle herfra, kun 4½ år gammel på grund af dødelig anæmi foregik det på næsten nøjagtig samme måde. Også han blev aflivet ude i haven på hans yndlingsplet, -mens jeg fortalte ham at han snart fik det meget bedre...

Jeg vil ALDRIG byde min hund at skulle transporteres hen til dyrlægen for at blive aflivet. Hvis ikke dyrlægen kører ud på sygebesøg i sådan et tilfælde, --ja så er det bare ikke en dyrlæge for os.

Men jeg ville heller aldrig byde min hund at jeg skulle stikke i den..

Silke skal sandsynligvis sove ind i sofaen her i stuen når hendes tid kommer om MANGE år.. Hun er en rigtig sofahund.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.