Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kidnapning af små hunde (1/7)


 (slettet)
(1) 22-09-2007 kl. 21:33

Jeg læste igen forleden om en familie der havde fået stjålet deres hund udenfor en dagligvarebutik. Og læse så i den sammenhæng at det for tiden er på "mode" at stjæle hunde både fra egne have og mens de venter udenfor en butik og lignende. Det der er noget bemærkelsesværdigt er, at begge de hunde jeg læste om var ældre hunde og ikke en attraktiv hvalp.
Det er desuden ikke så længe siden at et ældre ægtepar i min bydel mistede deres hund som senere blev fundet stukket ihjel med en skruetrækker

Mit spørgsmål er om i andre tænker mere over det inden i stiller hunden udenfor Føtex eller andet? Eller lukker den ud i haven om aftenen og den ikke lige kommer ved første kald.
Her på egnen gør vi jo selvfølgelig pga den stakkels lille spaniel der måtte lade livet for noget umotiveret vrede (slettet)
(2) 22-09-2007 kl. 22:19

Svar på indlæg nr. 1 af catshia:

min hund er aldrig med af samme grund-

de videresælges ofte med at lave hvalpe for øje, fordi små hunde er påopulære.. (slettet)
(3) 22-09-2007 kl. 22:35

Svar på indlæg nr. 1 af catshia:

Det er frygteligt!! At folk kan få sig selv til sådan noget går over min forstand. Der var også en mand med forleden i Go' aften DK, der havde fået stjålet sin ene hund ud af hans dyreambulance!! Han udlovede 10.000 kr i dusør (no questions asked) og har nu fået sin vovse igen. Men for fanden da altså (slettet)
(4) 22-09-2007 kl. 22:55

Svar på indlæg nr. 2 af Tante Sofie:

Min er nu stadig med. Hun er heller ikke så glad for fremmede mennesker og størrelsesmæssigt lidt sværer at slæbe afsted med. Men som hvalp var jeg meget pivet med at lade hende stå ude foran. Og så især den meningsløse vold der. Forleden var der en af anden herkomst der kastede en spand vand efter hende da vi gik nede på gaden. Samme fyr som ikke kan fordrage andres hunde hernede og tidligere har sparked ud efer hende da hun sad og ventede ved vaskeriet. Det sætter da nogle tanker igang. Og af samme grund kan hun nu ikke lide indvandre mænd. Hun knurrer og snapper ud efter dem hvis vi møder dem om aftenen.

Tilden der ellers er en god pige (slettet)
(5) 23-09-2007 kl. 01:13

Svar på indlæg nr. 1 af catshia:

Det har været på mode i lang tid, og folk stiller jo ikke spørgsmål, når de køber en hund, så hundehandlerne kan nemt bilde dem ind, at det er en hvalp eller en unghund..

Vi skal blive bedre til at stille spørgsmål, når vi køber en hund. Det er ikke uden grund, at der findes "før-du-køber-hund-aftener" og lignende.

Jeg så både min hunds mor og far, og jeg ville i hvert fald have forlangt at se moren og også have set, hvor den var opvokset. Det sidste er der mange mennesker, der ikke gør.

Vi er dumme og det bliver udnyttet.

Min hund er ikke med, og det stoppede allerede, da en far gik hen med sin datter og ville hilse på min hund, selvom jeg ikke var der. Hvis min hund havde reageret negativt, var det den, der skulle lade livet måske og ikke den dumme far, der ikke tænkte sig om.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.