Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Katten sætter sig og tisser i køkkenvasken :-{} (1/5)


 (slettet)
(1) 17-08-2007 kl. 11:11

Ja, det er min mors kat som har fået den idé at springe op på køkkenbordet mens min mor ser det og så sætter den sig ellers godt til rette i køkkenvasken, ser på min mor og tisser helt uden skrupler ned i vasken og det er jo ik så godt.
Hun spørger mig hvad det mon skal betyde.
Er der nogle herinde der ved det?
V.h.
Henrik (slettet)
(2) 17-08-2007 kl. 11:21

Svar på indlæg nr. 1 af Wish you were here:

Det kunne betyde at den er tissetrængende, men mange katte kan faktisk godt lide håndvaske, har selv to killinger pt der sover i den på badeværelset.

Nogle katte som din mors kunne gøre det i provokation, er der lavet om på nogle ting hjemme hos din mor der kunne påvirke katten??? (slettet)
(3) 17-08-2007 kl. 11:29

Svar på indlæg nr. 1 af Wish you were here:

Der kan være mange ting i vejen.

Det kan være, at katten ikke kan li den mængde kattegrus i bakken, kan være for lidt eller for meget, eller den ikke kan li gruset.

Eller det kan være katten ønsker at fortælle at bakken skal skiftes, nogen katte vil have bakken tømt tit og noget katte ikke så tit.

Det kan være det er pladseringen af kattebakken den ikke kan li.

Men det er da altid et pluds at det er i køkken vasken og ikke andre steder den tisser. Men godt er det jo ikke.

Men prøv om det ikke er noget med kattebakken.

For jeg opdagede med vores kat, at der lige var en uges tid inden man fik penge og ikke have mere kattegrus, så brugte den da vasken på wc'et, ret cool, for det tolkede jeg som det stadig ville være renlig.

Men så da vi fik købt grus til den, brugte den bakken igen.

Men alt efter om det er en hun aller han kat, så er der meget stor forskel på de krav en kat stiller, for hun katte er meget mere renlige med bakken end han katte.

Jeg har selv kun haft hun katte, og der måtte jeg sætte mig lidt ind i hvoprdan katten ville have det, men den var så også lidt mærkelig, for kom jeg til at tømme for tidligt, brokkede hun sig ved at skrabe den halve bakke ud på gulvet, og når der var på tide at tømme bakken rydede hun op i den og så skabede de gamle rester ud, og så skulle jeg tømme.

Håber det kunne hjælpe lidt. (slettet)
(4) 17-08-2007 kl. 11:29

Svar på indlæg nr. 2 af nothot:

Hej og tak for dit svar
Jeg har lige talt med min mor og hun ka ikke lige kom i tanker om nogle ændringer men måske kunne det være kattebakken som ikke er ren nok så katten måske reagerer på det.
Hvor tit skal den skiftes sådan en bakke?
V.h.
Henrik (slettet)
(5) 17-08-2007 kl. 11:30

Svar på indlæg nr. 3 af James Dean:

Hej, super godt svar - tak skal du ha - det kan i høj grad hjælpe.
Det vil jeg fortælle videre.
V.h.
HenrikLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.