Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Forskellen på muskelhunde og kamphunde (1/22)


 (slettet)
(1) 17-05-2007 kl. 20:44

Tro det eller ej, men der er en stor forskel på disse.

Kamphunden er avlet til udelukkende at gå på andre dyr. Den vil højst sandsynligt bare snuse til dig og gå videre. Men når den angriber et andet dyr, bider den hurtigt, igen og igen.

Muskelhunden er avlet som beskyttelse mod ubudne gæster, ikke til kamp mod andre dyr. Derfor er den er meget ofte reserveret, over for fremmede mennesker.

Men de fungerer rigitgt godt som familiehunde, hvis og når ejeren har sat ordentligt ind i hvad det er for en hund de vil, eller har anskaffet sig.

Kamphunde: Staffordshire bull terrier, American staffordshire terrier, Pitt bull (Forbudt i Danmark), Tosa (Forbudt i Danmark)

Muskelhunde: Bull mastiff/Engelsk bull mastiff, Dogo argentino,
Bull terrier, Fila brasiliero, Engelsk og amerikansk bulldog
Dogo canario, Mastino napolitano.

Køb aldrig, aldrig, aldrig en hund, før du har sat dig ind i dens behov. Ligegyldigt hvor meget børnene plager, ender det ofte med at du skal tage dig af den. Husk dét!

Køb heller aldrig fra en tilfældig avis, hvalpen kan være fra udlandet og koste dig og børnene en masse tårer, og en meget tom tegnebog.

Har du tid til at vente på den rette hvalp, er du også en rigtig god hundeejer.

En hilsen fra en en glad hundeejer. (slettet)
(2) 17-05-2007 kl. 21:02

Svar på indlæg nr. 1 af lille spejl:

...og til opdrætterne...se lige køberne an..

De store hunde kan "trickes"...akkurat som andre hunde, men der er bare en forfærdelig muskelkraft bag de nævnte racer...

De hunde kræver viden at opdrage og håndtere og burde ikke sælges som potensforlængere..

..og nej..har ikke noget mod hundene som sådan...lå "i arm" med en Staffordshire i eftermiddags (slettet)
(3) 17-05-2007 kl. 23:10

Svar på indlæg nr. 2 af jowjow:

Har selv haft Engelske mastiffer, muskelhunde, og de var da noget af det kærligste. Men efter min mand døde, kunne jeg ikke gå tur med dem mere. Det var held i uheld at en sådan hund sjældent bliver mere end 8 år. Så da jeg p.g.a. alder måtte aflive den sidste, fik jeg min første jagthund og senere én mere.

Mastifferne var dejlige, men jeg er ikke på nuværende tidspunkt dygtig nok til at træne en sådan. Derfor skal jeg ikke have en igen, før jeg er god nok. Dét bliver jeg måske aldrig.

Du har helt ret i at , kennelerne i højeste grad skal se køberne efter i sømmene. Det blev min mand og jeg, da vi ville købe vores første mastiff. Det var 1. melde os ind i både DKK og specialklubben. 2. leje en en bil så vi kunne komme til generalforsamling i mastiffklubben. 3. Overhovedet finde en hvalp. 4. Efter ca. 6 mdr. var der en, men vi skulle møde op på sjælland i en weekend, og blev både lørdag og søndag udspurgt om alt. Boligforhold, økonomi, hvor meget hvalpen skulle være alene, hvad hun skulle bruges til i det hele taget. Vi fik lov til at købe hende, og jeg holder forbindelsen vedlige med kennelen den dag i dag.

Se dét er en ordentlig kennel. De sælger nemlig ikke til hvem som helst (slettet)
(4) 18-05-2007 kl. 04:38

Har en blanding af en AmStaff/Pitt ... Og hun er det dejligste i hele verden. Folk går langt udenom når jeg går tur med hende, og andre skynder sig at hive deres små hunde op i favnen.... Og hun vil bare have en at lege med og kunne ikke drømme om at skade andre hunde eller mennesker for den sag skyld. ...
Synd at folk ikke ved at det er et spørgsmål om opdragelse... (slettet)
(5) 18-05-2007 kl. 05:49

Svar på indlæg nr. 1 af lille spejl:

Jeg har overhovedet ikke forstand på hunde.

Nogen venner har købt en hundehvalp. De siger det er en "slags" kamphund med korte ben. Jeg aner ikke hvad sådan en hedder.

Nu hører jeg fra en anden veninde at de på kursus "kend din hund" eller lign. har fået fortalt at man ikke må kaste pinde den skal hente, man må ikke lege brydekamp man må ikke dit og ikke dat.

Selv om de har fået en masse instrukser er min veninde sikker på at hundens kamp-natur er "pillet" ud af den. Selv om jeg ikke ved noget om hunde så nægter jeg at tro, at man kan pille naturen ud af et dyr.

Sig mig... er der grund til nervøsitet? De har en lille pige på 6½ år og en søn på 15 og jeg tænker bare, at hvis de skulle lege for vildt bliver hunden måske agressiv...

- MumiLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.