Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Vores kanin er død... (1/3)


 (slettet)
(1) 27-02-2007 kl. 00:52

Albert døde i går. Han blev 9 år. Han har været med os siden min datter fik ham som 7-årig. Han var en personlighed, der gerne selv ville bestemme, hvor skabet skulle stå. (F.eks. nægtede han at have madskål i buret. Den blev smidt ud over kanten.) Man kunne ikke holde ham ret længe, før han begyndte at gnave i ens tøj, men til gengæld blev han helt sagelig, når han sad i sit bur og blev aet på panden.
Han er dybt savnet og vil aldrig blive glemt. (slettet)
(2) 27-02-2007 kl. 09:44

Svar på indlæg nr. 1 af Fanny:

R. I. P. Albert (slettet)
(3) 27-02-2007 kl. 12:09

Svar på indlæg nr. 1 af Fanny:

Dejlige minder at have .....om en god ven .

Føler med jer (slettet)
(4) 27-02-2007 kl. 15:40

Svar på indlæg nr. 1 af Fanny:

Jeg føler med dig kan du tro jeg måtte sige farvel til min dejlige cockerpige på 14 år lige før jul. Gudskelov har jeg to dejlige birmakatte. Det er altid en stor sorg at miste et dyr man holder af,
her hvor jeg bor har der været beboerafstemning ikke flere hunde, men gerne katte. Men vil anbefale jer at få en ny hurtigt, jo lettere kommer man over det. Min søn og svigerdatter skal hente en lille ny cockerhvalp i dag, glæder mig til at passe den ind imellem, det må vi nemlig gerne. Hilsen fra en stor dyreven. (slettet)
(5) 27-02-2007 kl. 20:53

Uuh, -jeg har mistet 2 hunde mens jeg har været alene.. Ronja blev 13 år, og Ramses blev bare 4½.
Det er SÅ stor en sorg at måtte sige farvel.
Men vi VED at det er prisen for at holde af et dyr, der har så meget kortere levetid end os selv.

Så jeg ved også, at den eneste vej jeg kan finde ud af sorgen, det er at lede efter en ny hund. IKKE fordi den nye hund skal være magen til den mistede, -men fordi der ikke findes noget sjovere og mere livsbekræftende end sådan et lille nyt dyrebarn.

Men vi er forskellige, og jeg ved at mange ville være uenige med mig i den holdning.

Kærlige tanker fra Birgitta, --der nu har Silke, -golden retriever på knap 5 år.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.