Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

tæver i løbetid (1/9)


 (slettet)
(1) 25-01-2007 kl. 22:30

er der nogen der ved om det er normalt for tæver at blive agressive, også overfor børn når de kommer i løbetid? min hvalp på 10 mdr er kommet i sin første løbetid, og har knurret efter børnene flere gange nu, trods det at de har holdt afstand til hende..
andre der har erfaring med det?? (slettet)
(2) 25-01-2007 kl. 22:55

Svar på indlæg nr. 1 af bambi_face:

det er forskelligt hvordan de reagere omkring deres løbetid, det er ikke en unormal reaktion hun kommer med. har hørt det fra flere af mine hundefører.

der kan også hos nogen opstå den samme reaktion hvis man vælger at bruge p-sprøjter...

der er jo fuld fart på hormonerne i den periode... jeg ville sørge for at holde hende fra børnene til løbetiden var ovre og se om det ikke forsvandt igen... evt hvis der sker det samme ved næste løbetid så overveje en sterelisering... for alles skyld, det er heller ikke sjovt for hende at få disse humørsvingninger...

sanne (slettet)
(3) 25-01-2007 kl. 23:13

Svar på indlæg nr. 2 af diva:

spurgte dyrlægen, og de sagde at hun ikke gerne skulle være så agressiv overfor børnene.. men som du siger, hvad jeg også selv har tænkt, er der jo mange hormoner i kroppen..

især er hun meget forvirret, fordi det er hendes første gang..

har også aftalt med dyrlægen, at sker det næste gang hun er i løbetid, bliver hun sterriliseret..
tror ikke hun er minded til at få hvalpe på noget tidspunkt, for da jeg fik hende 4 mdr gammel var hun blevet groft mishandlet..
af en mand, så dem er hun meget forsigtig med..

heldigvis har hun altid været glad for børnene.. det er bare svært a forklare min søn på 4, som mener at hun er hans bedste ven, , at han skal holde lidt afstand (slettet)
(4) 26-01-2007 kl. 06:20

Svar på indlæg nr. 3 af bambi_face:

Morgen Det er ikke udhørt en tæve er lit humørsvingene i sin løbetid selv om det er første gang liger der jo urdskovs mantaliteten i dem at vist der er ander unger bliver di gænet væk for at tæven kan få ro til at gøre klar til en paring med en udvalgt han hun syntes er den stærkeste så tro endlig ikke man barer kan tag en hvilken som helst han hend til en løbsk tæve er det den forkerte for hinde får han helt siker besked på at fjerne sig mejet hrutig eller rasker han at miste næsen eller anet en tæve i løbetid er jo ikke til at spøge med

da di har humørsigninger men hus barer at værr på paselig og opsever vordan hun ter sig for det er jer som førerhunde der bestemer vor majet hun får lov til at ted sig over for børne for for tæven er di rangsert til nederste trin

Morgen Hilsen

hvid Schæfer (slettet)
(5) 26-01-2007 kl. 10:19

Svar på indlæg nr. 4 af Hvid Schæfer:

godmorgen
ja tro mig, sørger for at være meget over hende, for hun ved det er mig der bestemmer i sidste ende..
har kun haft en omgang med hende, og det var i starten jeg havde hende...
men ja, det giver mening.. med ungerne og sådan.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.