Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

søger en hund..... (1/10)


 (slettet)
(1) 14-01-2007 kl. 17:33

Hey...Ville spørge om der er nogen der ved eller har erfaring med hvor man ka købe en go hund??? (slettet)
(2) 14-01-2007 kl. 17:43

Svar på indlæg nr. 1 af The Devil:

Har lige set nogle frygtelige klip om kenneler der er de rene hundefabrikker med syge og dårlige hunde...

Hvis du skal købe hund, og være nogenlunde sikret, anbefales det at købe hund fra en kennel under Dansk Kennelklub... Eller selvfølgelig fra mennesker som du kender godt og ved hvordan de avler hunde.. Held og lykke med det... (slettet)
(3) 14-01-2007 kl. 17:44

Svar på indlæg nr. 1 af The Devil:

Først skal du nok være afklaret med, hvilken hund du vil have.. Du kan læse mere om racerne på www.hundeleksikon.dk eller www.dansk-kennel-klub.dk.

Der findes aftener, der hedder: Før du køber hund via Dansk Kennel Klub, måske du skulle opsøge sådan en aften?

Dertil så er der jo specialhundeklubberne for næsten hvilken som helst hunderace. De har ofte hvalpelister og kender de fleste kenneler.

Du kan også kigge ind på www.hundegalleri.dk, der er et marked for køb og salg af hunde.

Til gengæld ville jeg aldrig købe en hund via Den Blå Avis.. uanset om det er racehund eller ej.. (slettet)
(4) 14-01-2007 kl. 17:49

Svar på indlæg nr. 2 af Susan_:

Det er altid en god idé at tage ud til en kennel, hvor de kun opdrætter en race og så se både moren og faren. Jeg så min hund to gange, inden jeg købe hende og så begge forældrene.

Dertil havde jeg forhørt mig om opdrætteren og fik en veninde, som også har en whippet med at ud at købe min hund, så hun også kunne vurdere den.

Mange af de der hundefabrikker er lidt skumle, sælger via den blå avis, og de vil ikke have, at man kommer hjem til dem, men vil gerne levere hunden hos dig. Dertil så kan man jo risikere at få fat i en "varm hund" - altså en af de mange hunde, som bliver stjålet i DK året rundt, mens de står udenfor butikker..

Men igen inde på www.hundegalleri.dk bliver der nævnt mange kenneler, som man skal holde sig fra og anbefalet mange andre, som man godt kan købe hos. (slettet)
(5) 14-01-2007 kl. 18:10

Svar på indlæg nr. 4 af Sweetheart:

Så noget i Basta om det der... Derfor jeg ved en smule om det... ER ikke velbevandret ud i hundekøb.. Har aldrig selv haft hund.

Der var osse noget med ikke at købe hund i Den blå Avis, det har du ret i..

Men i TV udsendelsen anbefalede de kenneler under DKK...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.