Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Øremider hos katte, behandle selv? (1/2)


 (slettet)
(1) 12-11-2006 kl. 13:11


Har en katkilling der havde øremider da jeg hentede hende, har fået hende behandlet hos dyrlægen, og sidste gang var de væk.

Nu spørger jeg om der er nogen der ved om man selv kan behandle katten, jævnligt, hvis hun er i kantakt med andre katte der måske har mider.

Har fået Frontline Vet, kutan spray, opløsning, 2,5mg/ml.

Det er til lopper og lus, samt flådt angreb, men jeg er pludselig i tvivl om det kan bruges til behandling af øremider, på f.eks en anden kat. Kan man spjøjte det direkte i øerne på katten.

Håber at en eller anden ved mere om dette emne end jeg.

Har ikke lige 400kr til et besøg hos dyrlægen, det kostede det mig første gang og vi bruger samme dyrlæge.
cat45 (slettet)
(2) 12-11-2006 kl. 15:54

Svar på indlæg nr. 1 af cat45:

Tror du bliver nødt til at besøge dyrlægen hvis det sker igen.... og så i øvrigt trøste dig med, at øremider er mest forkommende hos killinger....
Det koster penge at have dyr... og dyrlæger er ikke billige...

Luna, der har lagt 1000-vis af kroner hos dyrlægen (slettet)
(3) 12-11-2006 kl. 16:16

Svar på indlæg nr. 2 af la bella luna:


Nu var det min nabo der spurgte om jeg vidste det, min er kureret, hun er vfterhånden vant til at jeg skal se hendes ører efter, og de er fine. Har ikke selv set den anden kat det drejer sig om
Cat45 (slettet)
(4) 13-11-2006 kl. 08:20

Svar på indlæg nr. 1 af cat45:

Jeg ved så tilpas lidt om katte at jeg ikke ville forsøge selv. Sidder der for kattes vedkommende også en balance i øret (som der gør hos mennesker), er det nok ikke det smarteste at sprøjte noget ind i øret.
Havde jeg ikke lige råd til dyrlægen, ville jeg ringe til dyrlægen og spørge om der var noget jeg selv kunne gøre (ville jeg også selvom jeg havde råd). Nogle gange er det noget man selv kan gøre, andre gange er det ikke, men her hos mig er det dyrlægen der bestemmer hvad der er hvad.

Endeligt er det jo også muligt at dyrlægen vil skubbe regningen en måneds tid, eller dle den over flere måneder.

Havde engang en kat der valgte et dårligt tidspunkt til at blive ramt af en bil (ikke at det tidspunkt nogensinde kan være godt), det kostede en operation på 3000 kr, som dyrlægen slet ikke havde det mindste imod at splitte op i flere rater, han satte dyrets bedste højere end sin pengepung.
Gør din det samme, så vil han sikkert ikke have noget imod, og vil sikkert også kunne forholde sig til, at regningen gerne må vente til efter jul........i hvert fald hvis det er den dyrlæge du plejer at bruge. (slettet)
(5) 13-11-2006 kl. 14:01

Svar på indlæg nr. 1 af cat45:

Jeg har altid bare ringet til dyrelægen og fået recept på Fucidin øredråber. Har ikke været nødvendigt med konsultation, som jo er den, der koster penge

Redigeret 13-11-2006 kl. 14:02Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.