Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

opråb til katteejere (1/23)


 (slettet)
(1) 20-10-2006 kl. 20:51

nu bliver jeg nød til at spørge. hvad er ideen i, at have et kæledyr, hvis det aldrig er hjemme??

hvorfor holde kat, hvis den alligevel kun er hjemme for at spise?

jeg for min del er dødtræt af løse katte.

min have er fyldt med kattelort, og om sommeren kan man ikke tillade sig at have havedør og vinduer åbne, for så er huset fyldt med katte der leder efter mad.

det er noget forbandet svineri.

lovgivningen på dette område er komplet latterlig. man skal have snor på sin hun altid, men katte kan løbe frit rundt som det passer dem. og til stor gene for mange.

en ting er at man gerne vil have kat. men så hold dog for pokker kræet indendøre!! ellers kan det da være ligemeget med at have den. jeg fatter ikke den holdning

husky (slettet)
(2) 20-10-2006 kl. 21:08

Svar på indlæg nr. 1 af Husky:

Syntes det lyder som om i har et problem med ejerløse katte.

Personligt har jeg aldrig været udsat for at mine katte er gået ind hos andre. Højst mens de har været killing, har de kunnet finde på at gå ind til naboen .....som de jo kender.

En kat der får god og lækker mad hjemme, behøver jo ikke gå ind til vildt fremmede.

Bortset fra det, så tror jeg min kat ville splitte huset fra hinanden hvis den ikke havde mulighed for at komme ud. At holde den indendørs ville være dyreplageri. Men den har så også altid mulighed for at komme ind igen, selv når jeg ikke er hjemme.

En kat og en hund er ikke det samme, og kan ikke samenlignes på dette område heller.

Men når det er sagt, så kan jeg også hidse mig op over naboens kat, som ikke sætter særlig stor pris på den mad den får hjemme (rester og leverpostej madder ), så den sniger sig jævnligt ind. Desuden, er den lukket ud for natten....så kan den ikke komme ind.

Så jeg kan til dels forstå dit problem. (slettet)
(3) 20-10-2006 kl. 21:26

Svar på indlæg nr. 1 af Husky:

Fatter heller ikke hvordan katteejere i det hele taget tør lade deres katte gå ude.... De kan blive kørt over, stjålet o.s.v..... mine kommer aldrig ud, ville ha det så dårligt hvis der skete noget med dem...

Og med hensyn til hunde og snor... så er lovgivningen en ting, hvad folk gør er noget helt andet... og jeg ser en del hunde uden snor i mit område... hvilket jeg syns er totalt unsvarligt... man kan jo aldrig stole 100% på at den bliver på fortovet....

Sååå - alt i alt er det vel bare et spørgsmål om uansvarlige dyreejere,,,,,

Luna (slettet)
(4) 20-10-2006 kl. 21:50

Svar på indlæg nr. 1 af Husky:

Du er jo aldrig hjemme alligevel, så hvad klager du over

Nej, man skal iflg. Hundeloven ikke have snor på sin hund altid. Hvis man har fuld kontrol over sin hund (og det er der jo så nogen, der mener, at de har), så må man gerne gå med sin hund på gaden uden snor..

Tilbage til kattene: Mine er altid inde, men altså hvis der var en kattehømhøm i mine have, så kunne jeg da sagtens fjerne den igen.. Tænk på alle de andre dyr, der benytter din have: Ræve, pindsvin, muldvarper, myg, fluer, hvepse, bier, egern, harer etc., etc., etc..

Jeg vil da godt vide, om du kan se forskel på en kattehømhøm og en rævehømhøm? Dertil så kan en ræv jo lige så godt gå ind, som en kat kan.. Vi har da også ræve her på min vej i det indre København.. og rotter..

Du skal huske, at du bor midt i naturen, og dyrene går altså deres egne veje.. uanset om det er kat, mår, rotte etc..

Betragt det som god motion, at du skal ud at fjerne lidt hømhøm en gang imellem sammen med ukrudtet.. Så når du hele to ting på en gang


Redigeret 20-10-2006 kl. 21:52 (slettet)
(5) 20-10-2006 kl. 22:13

Svar på indlæg nr. 2 af mysli:

nej vi har et stort problem med ejede katte. det er beboerne i byggeriet der har kattene, hvis man kan kalde det at have dem.

men jeg har kendt mange der aldrig lukker deres kat ud, og kattene har det glimrende. hvis de aldrig har været vant til andet, er det ikke noget problem.

nej katte og hunde er ikke ens, men om det er en hund eller kat der skider i ens have går ud på et. men katten kan komme over plankeværket. det kan hunden ikke

huskyLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.