Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kattetis... (1/7)


 (slettet)
(1) 12-10-2006 kl. 15:35

Er der nogen der har de "vises sten" ang. hvorfor én af vores hunkatte, der begge er steriliserede, har tisset i vores sofa?

Har prøvet at rense den med Rodalon, men det har ikke taget hele lugten, og så har de/hun tisset deri igen.

Nu er sofaen jo faktisk ødelagt, og vi overvejer at købe nogle lædermøbler i stedet.

Nogen erfaringer med det ang. evt. tisseri? (slettet)
(2) 12-10-2006 kl. 15:39

Svar på indlæg nr. 1 af HanneogKim:

Hvis hun bruger kattebakke, kan det være hun ikke er helt enige med jer om hvor tit den skal skiftes.

Det har jeg i hvert fald erfaret engang med en tidligere kat.

en af grundene til at jeg er tilhænger af kattelem. (slettet)
(3) 12-10-2006 kl. 15:58

Svar på indlæg nr. 1 af HanneogKim:

Enig med mysli i det med kattebakken..

Dertil så er lædermøbler og dyr en rigtig god investering.. havde jeg med min x-kæreste og alt kan jo tørres op.. Jeg frygtede lidt, at kat eller hund rev hul i møblerne, men det skete ikke..

Min gamle kat har et bestemt sted, hvor hun tisser, og det gør hun uanset, om hun lige har fået skiftet kattebakken eller ej.. og jeg kan vaske det nok så mange gange med både sæbe og eddike.. det har INGEN virkning.. (slettet)
(4) 12-10-2006 kl. 16:00

Svar på indlæg nr. 1 af HanneogKim:

Hej.
Uha, katte der tisser de forkerte steder er ret trættende.
Ved ikke om mine råd hjælper, men jeg prøver. En ven havde engang en killing som pludselig tissede i et hjørne af stuen, den havde bærebetændelse og trode så at det var kattebakkens skyld når det gjorde ondt, det kom vi frem til. En anden kat jeg kendte, tissede af stress og frustration. Har I skiftet mærke på kattegrus for nylig? Nogle katte accaepterer ikke dette. Min egen birma virkede ret utilfreds, da jeg skiftede mærke, men brugte dog bakken og har 7 9 13 altid tisset på bakken. Nogle katte tisser i protest over noget, gerne ændringer i hjemmet. Jeg ved man kan købe noget hos dyrlægen/dyrehandleren som hedder Feliway tror jeg nok, er ikke sikker, som afstresser katten, hvis det er problemet og som tidligere nævnt elsker katte helt rene bakker. Jeg ved Inges kattehjem har en side man kan skrive til og de ved noget om kattetisseri. De plejer at have effektive løsninger på praktiske spørgsmål. Håber I finder en løsning. Min kat vil tilgengæld ikke drikke ret meget vand og det bekymrer mig. Jeg blander dens dåsemad op med vand og det accepterer den, da den elsker sovs. Den får lidt kattemælk, men er dette mon nok?? Den spiser også tørkost. Den virker frisk og aktiv. (slettet)
(5) 12-10-2006 kl. 16:11

Svar på indlæg nr. 1 af HanneogKim:

jeg har en lædersofa som min kat behandler med største respekt og kattehår fjernes nemt i forhold til stofmøbler, men ved dog at nogle katte elsker at sætte kløerne i læder, man kunne evt. forsøge med et gammel slidt lædermøbel før en større investering. Til gengæld har vi en lænestol i bomuld som desværre er kattens foretrukne kradesbræt og da vi først anskaffede et klatretræ for nylig, er det nu kattens lænestol. Næste gang bliver det nok en læderstol, da katten nu har to tilladte steder at væsse kløer.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.