Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Aflivning????? (1/9)


 (slettet)
(1) 01-07-2006 kl. 18:26

Jeg har to pygmæmus, ca 8 måneder gamle. Den ene er måske kommet til skade med sin hale. Noget af halen er "tabt" og resten er meget grim. Ikke nogen sund hale.
Den anden pygmæmus har fået et tillukket øje. Uden hævelse eller andet synligt. Begge mus ser ud til at trives, trods deres skavanker. Men jeg kan jo ikke vide det, måske har de ondt.....
De er svære at fange og især at holde fast. Jeg tvivler på at en dyrlæge kan undersøge dyrene ordentligt og vil sikkert foreslå en aflivning. Hvordan vil en dyrlæge gøre det? Hvordan afliver man så små dyr mest humant? (slettet)
(2) 02-07-2006 kl. 12:39

Svar på indlæg nr. 1 af conny:


Puha...sikke noget.

Personligt vil jeg ikke aflive et dyr selv, medmindre det er absolut nødvendigt (har aflivet en kat og en høne - og ønsker ikke den oplevelse igen )

Hvis de ikke bider, ville jeg prøve at indfange dem og pleje deres hale/øje - prøv evt. at ringe til dyrlægen og få et råd.

Dyrlæger afliver forhåbentligt ALLE dyr ved at give dem en sprøjte - selvom det er billigere, at give et lille dyr et "gok i nødden".

Tror du ikke, de kan reddes?

mvh
Puffin

Redigeret 02-07-2006 kl. 12:40 (slettet)
(3) 02-07-2006 kl. 13:31

Svar på indlæg nr. 2 af Puffin:

Jeg har svært ved at kunne se at en dyrlæge vil give en sprøjte til en mus.....vi er ganske enige i at dyrene skal ordentlig herfra - men der er gærnser for hvordan man afliver dyr....

Jeg har arbejdet hos en dyrlæge - der blev en dag indleveret en rotteunge fra Falck - hold da k*** en opstandelse. Dyrlægen var mere eller mindre rystet over at man vitterlig satte det helt store maskineri i gang for en bette rotte unge - falck vidste ikke lige hvad de skulle, andet end at aflevere den hos dyrlægen (mest fordi det var en gammel dame der havde haft det bette kræ boede.....og de ville ikke aflive den foran hende)

Ærligt talt - nogle gange synes jeg måske nok vi gør dyrene lidt for menneskelige!!!!

28 - der ikke har problemer med liv og død - men også ved hvornår og hvordan tingene gøres mest humart og fornuftigt! (slettet)
(4) 02-07-2006 kl. 13:32

Svar på indlæg nr. 3 af 28:

Behøver jeg at sige at de mus emneopretteren har, "bare skal aflives"???

28 - for mange grov, mest blot realist (slettet)
(5) 02-07-2006 kl. 13:40

Svar på indlæg nr. 4 af 28:

Som du dog kan sige det..... , jeg kan i hvertfald ikke selv aflive dem.....Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.