Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

2 katte mor og datter (1/2)


 (slettet)
(1) 16-06-2006 kl. 18:23

Jeg er totalt i vildrede, min store kat er lige kommet hjem, og den lille render nu rundt og gemmer sig, for hver gang den lille kommer frem, går store mis direkte på hende, jeg vil jo ikke ha at der sker min lille mis noget ... Er der nogen der ved noget om det går over,eller går det slet ikke fordi det er store misse's afkom ??? (slettet)
(2) 17-06-2006 kl. 00:58

Tag det roligt, det går over, jeg har selv 2 hankatte, som er brødre, da den store var der først, kom den lille jo ind på hans territorium....Held og lykke med dine katte

Svar på indlæg nr. 1 af Solveig: (slettet)
(3) 17-06-2006 kl. 02:37

Svar på indlæg nr. 2 af liljen44:

OK, men det er jo omvendt
Den store har aldrig været her før, så det burde være den lille som skulle passe dens territorium ??
Det er noget værre noget med de dyr ...
2 hankatte? var det så ikke lidt vildt? (slettet)
(4) 17-06-2006 kl. 05:28

Svar på indlæg nr. 3 af Solveig:

tror at de prøver hinanden's grænser af
har fornemmelse af at den store vil prøve at sætte den lille på plads
og, min gæt er der at den store vil sætte sig i respekt over for den lille , vist nok pga alderen

det sker osse med hunde når man får en ny med hjem og andre (gæster's hunde)

Peter (slettet)
(5) 17-06-2006 kl. 09:28

Svar på indlæg nr. 3 af Solveig:

kønnet har intet at sige m.h.t hvordan de trives sammen,da man naturligvis neutraliserer sine katte-hvis ikke man har opdræt..

har selv haft en fertil han(min avlshan)3kastrater(3 tidligere avlshanner)+3hunkatte af racen norsk skovkat(nfo)
Derudover havde jeg en lille havnemis af hunkøn,steriliseret..

2collier 1hun+en kasteret hanhund

samt 8 høns..

slåskamp var kun for sjov..uanset køn-elsker katte at jage-drille og jeg tror du tar det for alvorligt..tror de har stor fornøjelse af det begge dine katte..

når der til tider var killinger her..13 på et tidspunkt gik hankattene nogen gange i fødekasserne(flyttekasser med lammeskind og gamle t-shirts)så stjal de killingerne ,tog dem i nakkeskindet og spasrkede med bagbenene fodbold med ganske små killinger..mødrene gør det osse..det ser ganske voldsomt ud-men der sker ikke noget-har aldrig mistet en killing..
Det ser ligeledes ret voldsomt ud-når en killing på 200gram går ind i pelsen på en colliehund og dier..eller ligger i munden på hunden..
Der sker ikke noget..

Bare lad dem være katte..

2hunkatte eller en af hver..eller to hanner er ligegyldigt..

der kan opstå problemer(strinteri+slagsmål for alvor) med to fertile hankatte, men kun hvis der er en hunkat i løbetid..ellers ka de sagtens leve sammen..og bare slås for sjov-


fertil=ukastreret..med kønsdrift..

mht til at sætte hund-kaT SAMMEN..den ene ska være barn..og der ka gå en måned før venskab medmindre de er født i huset..(kommer udefra andre opdræt)

Katte er efter 12uge ligeglade med om de er i familie-det er glemt for længst..(det er en menneskeliggørelse) og man ku lisså godt ta en fremmed killing-ungkat..

medlidenhed,medfølelse er ikke en følelse dyr har-de har yngelplejeinstinkter..men de ophører når de ikke gider barnet mere..killinger ca 12uge-derfor man sælger dem der

håber du ka bruge noget af det

Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.