Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hundesvømning !! (1/2)


 (slettet)
(1) 09-05-2006 kl. 21:51

Ville bare lige sige at hundesvømning er bare sagen for hundeejere.
både for raske hunde og hunde med skader,,,,det kan jeg virkelig anbefale...... (slettet)
(2) 12-05-2006 kl. 22:25

Jeg forstår ikke, der ikke er nogle hundeejere der referer på hundesvømning,,,,det er så P.... godt for hunden ....og for hundeføreren .... Svar på indlæg nr. 1 af Odysses: (slettet)
(3) 13-05-2006 kl. 00:52

Jamen jeg har svømmet med min hund ( en rottweiler) hos en i hvorupgård ved Aalborg...det var rigtigt godt for min hund,,desværre lukkede det da motorvejen kom...men han åbner vist her inden sommer et andet sted,,,så vidt jeg ved er det vist i vodskov,,, Svar på indlæg nr. 2 af Odysses: (slettet)
(4) 13-05-2006 kl. 19:21

tja det siges at værer godt men at først enten skule gå 25 til 30 kilomter til nærmeste strand eller svømested til hund gir det sig selv at det jo kræver en mega stor lastvong med svømehal indbyget til hunde at kunde komme runt der vor ander ikke kan nå frem telige træning med hund gør jeg i ejen have da det ligeså med trænngstæder er for langt når man igen bil har ej heller samkørings mugligheder det er dog løkkes vese gange til udstelinger at kunde komme med en bil ellers går dr faktis en hel dag ud og hjem derved er jo hunden samt jeg bomet en hel dag efter

men iden er da god nok alle byer burthe have sådane mugligheder for byens hunde (slettet)
(5) 14-05-2006 kl. 19:06

Jeg tror jeg et eller andet sted ved hvad du skriver,,,( er du ordblind ) men du kunne jo tage cyklen,,,snuppe en færge og tage en tur til Nordjylland, og besøge grundlæggeren af de Danske hunde-svømmecentre ! Svar på indlæg nr. 4 af hvid schæfer:Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.