Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Fodring af vilde katte. (2/2)


 Woodpecker, 62
(6) 18-08-2014 kl. 16:11

Svar på indlæg nr. 5 af Birgitta:

Jo, mor har startet fodringen af kattene.
Midt i 1960-erne kom min far hjem med en killing, som han havde fået ikke så langt væk. Den fik med tiden killinger, og på et tidspunkt var vi oppe på et urimeligt højt antal. Men på et tidspunkt, gik bestanden drastisk ned, og jeg tror vi endda på et tidspunkt ikke havde katte tilknyttet matriklen.
I vores barndom var vi ivrige efter at kæle med killingerne, og de var således rimeligt tamme.
Som nævnt kom der til tider tilløbende katte, som familien tog sig af. Da min mor så blev handicappet, kunne hun ikke længere fange kattene ind for en snak. Men hun kan stadig den dag i dag åbne bagdøren og fodre dem der, så kattene virker i rimelig foderstand og med utroligt flotte pelse. Men hjemmehjælperne fik ondt af dyrene, der altid plager om mad, når muligheden er der.
En mulighed var måske at tage en enkelt eller to katte og neutralisere, dyrlæge kontrollere og vaccinere, for at gøre dem til inde katte. Men det vil også begrænse kattenes bevægelsesfrihed. caveman, 60
(7) 18-08-2014 kl. 16:50

Svar på indlæg nr. 6 af Woodpecker:

Da de tilsyneladende er et problem, ku det så ikke være en ide at kontakte kattensværn, de kan helt sikkert råde, vejlede og hjælpe rent praktisk med kattene.

Hverken katte eller din mor er tjent med en så usikker skæbne og ka forstille mig din mor har en forbandet dårlig samvittighed overfor disse katte med tanke på at hun på et tidspunkt helt må give op i forhold til at passe og give dem mad.

Situationen er ikke holdbar, hverken for din mor, hendes naboer eller dig for den sags skyld (slettet)
(8) 19-08-2014 kl. 16:07

Svar på indlæg nr. 6 af Woodpecker:

Ja... det ville nok være synd for de katte der er vant til ar leve som vildkatte...

Så hellere starte forfra. Man kunne have en stor kattevoliere, hvor der kunne være et par neutraliserede, vaccinerede katte, og fri adgang for fugle og smågnavere..

Og så vænne de nye katte til at være indekatte, med adgang til egen have..


Men alle de mange vilde katte skal jo væk. Det kan godt være, at I skal snakke med kattens værn og høre hvad de siger...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.