Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Bliver helt ked af det.. (3/3)


 (slettet)
(11) 01-08-2012 kl. 14:03

Svar på indlæg nr. 1 af Katrine Marie:

I stedet for at blive ked af det, hvad med så at forsøge at oplyse folk så meget du kan, f eks ved at få dyrlæger og andre til at donere p-piller til katten i periode på f eks 3 måneder... Så gør du da noget konstuktivt ... sammen med den internat du arbejder på i fritiden. Søg fonde om hjælp til aflivning eller p-piller... osv osv... der er masser af muligheder.

Jeg mener helt sikkert at p-piller til dyr der bliver overladt til dem selv er en god ting, men ansvaret for dyrene kan ikke overlades til en gruppe af frivillige uden at der er muligheder f eks som aflivning og p-piller/kastration... Man skal ligesom have fat i roden og få stoppet kattene i at få killinger, så minimere man problemet en hel del. (slettet)
(12) 01-08-2012 kl. 15:25

Svar på indlæg nr. 11 af hebiha:

Kattens Værn, har en genudsætnings ordning, hvor kattene kan blive kastreret, øretatoveret, blive vaccineret og få orme, loppe kur for bare 500 kr.

Jeg gør hvad jeg kan via Kattens Værn, og synes det er fedt, når kattene får et nyt hjem, desværre er der en elendig økonomi fortiden for KV, men Slagelse Afd, slap heldigvis for at blive lukket. (slettet)
(13) 01-08-2012 kl. 15:49

Svar på indlæg nr. 12 af Katrine Marie:

Det er også fint nok, men I kunne sikkert bruge mange flere penge, så søg forskellige fonde om hjælp også... Jo flere katte der bliver hjulpet enten ved aflivning eller steralisation ( staves??) jo bedre.. Jo før kan der komme ro på det, men ydermere skal der oplysning til hellere for meget end for lidt... Og f eks ligge foldere med infoved sommerhusudlejninger, hoteller, pensionater, vandrehjem osv osv...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.