Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Har skippet ny kæreste til fordel for hund- (7/7)


 (slettet)
(31) 17-10-2007 kl. 06:57

Svar på indlæg nr. 29 af Clarity:

Flexliner er heller ikke for smarte, hvor hurtigt kan man få hunden til sig i en situation? Når jeg er ude at gå og en jogger kommer bagfra, stopper jeg vedkommende. Det er nemlig ikke altid man hører disse, jeg beder dem om at gøre opmærksom på sig selv så hverken hundene eller jeg bliver forskrækkede. I dén slags situationer kan du nemlig ikke stole 100% på din hund. De joggere jeg har talt med har taget det meget pænt og indset, at nogle uheldige situationer kan undgås på denne måde. (slettet)
(32) 17-10-2007 kl. 21:37

Svar på indlæg nr. 31 af lille spejl:

Det er jo lige præcis dét...Mange af dem som jeg er stødt ind i med de der flexlinere, går også i deres egen verden og ænser ikke rigtig andet omkring sig, andet end at de har en hyggetur med deres hund, og nej, der tror jeg ikke på at de kan nå at kalde dem til sig, da de uforudsete ting somregel sker på et splitsekund..

For selvom man er overbevist om, at man kender ens hund, så kan man altså alt andet lige, ikke læse hundens tanker, og hvad der evt måtte tricke den, i det øjeblik, hvor hunden reagerer på evt joggeren der kommer pludseligt bag fra, eller andet.
Så nej derfor kan man ikke stole 100% på sin hund, og må derfor tage de forholdsregler der skal til, når man lufter ude blandt andre mennesker.

Jeg er nu heller ikke så sikker på, at man skal frygte noget, da mange jo ikke tænker på det, at der tilfældigvis lige er en hund her og der. Så at gøre opmærksom på det som du gjorde, er kun som det skal være (slettet)
(33) 18-10-2007 kl. 09:05

Hvis man er i tvivl om at den hund man har, ikke lystre en anden en sin ejer som hunden er vant til at gå tur med, så skal man ikke lade andre gå tur med sin hund. (slettet)
(34) 29-10-2007 kl. 16:39

Svar på indlæg nr. 1 af Swanhilde:

Jeg har selv hund, så jeg forstår din vrede. Men jeg ville nu ikke afslutte et forhold til en kæreste af dén grund du nævner. Jeg ville nøjes med at give udtryk for min vrede og skuffelse, og sige at det aldrig må ske igen. Men måske er der her en forskel på hvordan en mand kontra en kvinde handler i situationen... jeg ved det ikke.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.