Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Forskellen på muskelhunde og kamphunde (22/22)


 (slettet)
(106) 04-10-2007 kl. 18:21

Svar på indlæg nr. 104 af lille spejl:

kamp/"muskel"hunde kendere/eksperter, anbefaler faktisk at man kvæler dem, da de ikke reagere på smerte. Den mest sikre måde at få dem til at slippe er derfor at lukke for lufttilførelsen, altså ikke skide nemt at få sådan en hund til at slippe.

shamsa (slettet)
(107) 04-10-2007 kl. 21:14

Svar på indlæg nr. 106 af Shamsa:

Jeg så i tv optagelser fra en hundekamp, hvor den ene hund bed den anden i hovedet og den slap ikke før de sætte en stikflamme lige i sylten på den... jeg ville nødigt sidde fast mellem sådan en fætters kæber.... (slettet)
(108) 04-10-2007 kl. 22:51

Svar på indlæg nr. 107 af la bella luna:

Så det samme og det viser jo også at det ikke vil være nok, at vride et øre eller to.
Jeg har skam heller ikke lyst til at sidde fast mellem de bisser og ved ikke helt hvordan jeg ville "kvæle" den hvis jeg stod i situationen, men tror nu nok jeg ville prøve...... ved jeg er tilpas "sindsyg" til at gøre det. Ikke en fed egenskab at have, men har endnu ikke stået overfor en hunde slåskamp, som jeg ikke har blandet mig i og som træner, hænder det at man kommer ud for to hunde som smager lidt på hinanden.

shamsaLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.