Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Sjove vaner (4/4)


 (slettet)
(16) 30-04-2007 kl. 14:08

Min hund har faaet en vane med altid at tage noget i munden naar han er glad.Hvis vi er ude og gaa og han møder nogen han kender skynder han sig at tage hvad som helst i munden. Nogen gange en pind, men andre gange en McD pose der ligger. Indenfor er det sokker, eller bukser eller en kost eller havdever han kan finde hehe.

Naar jeg kommer hjem prøver han altid at kysse en, men ender altid med at stikke en med et kødben, eller tøre en om munden med en sok eller noget hehe.

Efter jeg har laert ham at give pote, naar han saa mangler noget, vand eller opmaerksomhed. Saa vader han hen og saetter sig ned og gir pote en 5-6 gange mens han piver. (slettet)
(17) 01-05-2007 kl. 22:43

Har i nogenside set en maine coon (kat) jage en flue.

I min stue er der ikke mange potteplanter der står op, eller nips der står på sin plads efter en fluejagt

Til gengæld generes vi ikke af fluer (slettet)
(18) 18-05-2007 kl. 02:09

Jeg har en del fugle gående i en udendørs voliere, og der havde jeg en parakit (gedeparakit) som hed skalle (er desværre død for ca. 2 måneder siden).

Den var utrolig tam og ville altid fodres i hånden.

En dag hvor der var en masse larm omme fra buret, gik jeg derom for at se hvad der var los, og der sad en kat lige foran buret og "beundrede" mine fugle, jeg skulle lige til at jage katten væk, da jeg så skalle hoppe ned på bunden af buret, og gå helt hen til tråden, jeg ventede lidt, for at se hvad der ville ske, katten gik ligeledes hen til tråden, og stak snuden helt ind i tråden, uden at tøve, bed skalle katten i snuden og jeg har aldrig i mit liv set en kat hoppe så højt, derefter gik skalle skadesfro stolt rundt i bunden af buret :P

Lige en lille sjov historie herfra...

P.S. Jeg har aldrig set katten ved buret siden :)Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.