Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Biske hunde (14/14)


 (slettet)
(66) 16-01-2007 kl. 04:01

Svar på indlæg nr. 65 af Birgitta:

Ingen komentar for som jeg skrev kender til hundelovgivningern

og stadig ikke udlogisk at få en hund til at lærer at gå tæt på benet

men du er jo så barer det klover ind både hundesygoloer træner i storkluber samt ander

så er det barer mærkelig du ikke har fået lavet en bog o den klovskab vist der var så mejen hol i dine påstande vorimod der er fler tusinde børg om lige dt modsate hund føljer føren ikke omvent

nå men gider ikk bruge krut på det emne mer der er jo nogen der ikke kan eller vil fate tingen som di skal men vær glad ved ikke at mød mig med din hund uden den er i snor udanset alle hund bør og skal holes i snor på ofenlige gader stræder vej skov og mark og hermed hendvises til hundeskove der er berenet til hunde og hunde-ejer vor di kan værer uden snor.

Et lille sistat kun tåber modstider fornuften (slettet)
(67) 16-01-2007 kl. 14:41

Svar på indlæg nr. 66 af Hvid Schæfer: (slettet)
(68) 16-01-2007 kl. 17:25

Svar på indlæg nr. 1 af MonViTo:

Der er simpelthen ingen pardon. Har envoksen hund rigtig bidt, så er der ingen anden udvej end til dyrlægen for at få hunden aflivet på stedet.
Hvalpe og unghunde napper og knurrer i kådhed, men bliver den ved med at nappe, så skal den i kyndig hænder, f.eks. kunne dens ejer gå til hundetræning med hunden. Det kan man såmænd gøre igennem aftenundervisning, og det ovenikøbet er det om lørdagen, og det var der nok mange hundeejere, der burde gøre, især hvis det er første gang, man er hundeejer.

Der er visse hundearter, som man ved, har det med at nappe og bide. Når man skal vælge hund første gang, skal man læse og evt. gå til en dyrlæge og snakke med ham/hende om, hvilken hund, man skal vælge. For hunden skal passe til familien, og den skal også meget gerne blive et medlem af familien.

Det kan også skyldes at hunden er understimuleret, og det bliver de jo nemt. Har de gået alene måekse i 8-9 timer, så skal der tages af hunden når man komme hjem; en ordentlig tur ud at gå, og leg med hunden, ikke kun mens den er hvalp elller unghund; en voksen hund har stadigt behov for lege og komme noget af med alt det, den har sparet op af energi, mens den har været alene hjemme,og det skal ejeren huske på. Det er jo et levende væsen med behov, ligesom os mennesker. Vi har også visse behov, ellers bliver vi også understimuleret rent intellektuelt f.eks.

Det nu min 3. hund, og jeg har aldrig haft problemer med, at nogle af dem med at bide. Men jeg tager mig også af min hund. Trille er nu også et pragteksamplar, det bedste hun ved, når hun lige har fået et ny tyggeben, er at lægge sig på skødet af mig, og så skal JEG holde benet, men Trille nok så lystigt gnaver. Rigtige ben får hun kun om sommeren, og det foregår ude på græsplænen, og det ved hun!!!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.