Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Husdyr, hvorfor. (6/6)


 (slettet)
(26) 04-12-2006 kl. 13:52

Svar på indlæg nr. 24 af Duriel:

Nå, ja... -og hvis du er interesseret i at skille gamle biler ad, så får du olie på fingrene.
Hvis du bygger modelskibe eller maler porcelæn eller andre ting, så sviner og lugter det også. Computer giver museskader, -især hvis man er meget engageret i det. --Sejlsport bliver man søsyg af...
--Og sex?? adr! det både griser, lugter og er besværligt.

--Næsten lige meget hvad man interesserer sig for, så har det nogle ulemper som man må leve med.. Og begejstringen for interessen opvejer jo ulemperne.
Personligt synes jeg, at et menneske, der interesserer sig for mange ting selv er mere interessant og spændende end et menneske, der kun har få -og stuerene- interesser.
Livet bliver lidt kedeligt hvis vi ikke tillader lidt svineri og rod indimellem.

Og chancen for at finde et interessefællesskab med en kæreste bliver mindre jo flere interesser vi på forhånd udelukker.

Som hundemenneske er jeg ikke vild med katte... Men jeg ville foretrække en kæreste med kat frem for en kæreste uden kæledyr.

Det er din ret at melde ud fra starten at du ikke vil kæledyr. Men du skal måske overveje konsekvensen af din holdning. For som du kan se her på Love.dk, så er der en del. der vil vælge dig fra på grund af den holdning.

Hvis en bruger meldte ud at hun ikke var interesseret i sex, -tror du så at hun ville kunne finde en kæreste?? (slettet)
(27) 04-12-2006 kl. 17:38

Svar på indlæg nr. 26 af Birgitta:

Hvis jeg roder med gamle biler så gør jeg det i garagen eller på vejen foran huset, ikke på gulvtæppet i stuen. Hvis jeg skulle bygger modelskibe så ville jeg indrette en velegnet arbejdsplads til det, jeg ville ikke bruge min seng. Hvis jeg maler så dækker jeg af først. Hvis jeg brækker mig på grund af søsyge så gør jeg det ud over rælingen, ikke i mine møbler derhjemme, hvor jeg – måske overraskende nok for dig – ikke hyppigt lider af søsyge. Jeg må i øvrigt tilstå, at jeg finder dine sammenligninger temmelig tåbelige.

- og jeg vil til hver en tid foretrække en kæreste der prioriterer mennesker højere end dyr, og som jeg allerede selv har givet udtryk for, så ved jeg godt at en masse kvinder tænker lige stik modsat, men ved du hvad, det er helt fint med mig hvis bare jeg slipper for at spilde min tid på jer.

Hvordan du får skabt en relation mellem det at holde kæledyr og sex mellem mennesker, det vil jeg ærlig talt helst ikke vide noget om. (slettet)
(28) 04-12-2006 kl. 21:50

Svar på indlæg nr. 27 af Duriel:Syns det er godt du melder klart ud, at du ikke er til kæle- eller husdyr.

Det må da være bedre at kende sandheden inden man får skat tætte bånd til hinanden.

Jeg har aldrig søgt en kæreste der har haft dyr, men vælgt at prøve det af hos hende, hvis der var dyr i hendes hjem. Og desværre ikke med heldig udgang. (slettet)
(29) 05-12-2006 kl. 09:54

Har altid haft dyr..og opdræt (collier,oppingtonhøns,norske skovkatte) , men har valgt det fra i dag-

grundet nu er man i den alder hvor man ikke har hjemmeboende

børn og dermed ikke afhængig..og så sku fanden da at man anskaffede sig andet at være afhængig af.

Men jeg har to fugle, der ryger ned til underboen når jeg skal noget og til gengæld har jeg deres hyggelige golden retriver og kat på besøg , når jeg gider..eller hvis de ska noget..

en go ordning-

man er dermed ikke afhængig-

men jeg elsker dyr, men har valgt fra grundet jeg nu er i mormoralderen..det barnebarn jeg snart får-omsider er jo osse kun
til en gang imellem barn, -når jeg gider..

Frihedens alder.
Men jeg er da ret syg ...når jeg ser en hammerflot skovkat stadig, men nej..Redigeret 05-12-2006 kl. 09:56 (slettet)
(30) 05-12-2006 kl. 22:54

Svar på indlæg nr. 1 af benbo:

Hejsa,

Da jeg pt har både kat og hund, har jeg svaret at jeg godt kan se mig selv i et forhold med kæledyr. Ikke at det er et must - slet ikke! Faktisk er jeg helst fri for besværet og afhængigheden, synes det ind imellem er svært at få alting til at gå op i en højere enhed, når der er 3 børn, vasketøj, lektier, madlavning, madpakker, fuldtidsjob......og så lige en hund, der skal luftes og en kat, der slæber døde mus og fugle med ind... Så planen er med tiden (og det er indenfor en overskuelig tidshorisont) at blive "dyrefri" - men ting tager tid - nogle ting mere tid end andre...

BetinaLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.