Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Kat ?? (2/2)


 (slettet)
(6) 30-07-2006 kl. 22:31

Svar på indlæg nr. 4 af christina xl:

Livet er ikke uretfærdigt... det går sin gang... og selvom jeg selvfølgelig er ked af det, har det ingen indflydelse på mit indlæg... for jeg har samlet katte op, som nogen bare har kasseret, fordi det er så nemt at få en kat gratis......
Derfor syns jeg det er en dårlig idé at give en kat bort... og det tror jeg både Kattens Værn og Inges Kattehjem er enige med mig i.... (slettet)
(7) 31-07-2006 kl. 00:00

Svar på indlæg nr. 5 af la bella luna:

prøv at drop det med at angribe og hvid der er en der viser interesse for katten vedkommer det kun den person hvorfor jeg skal af med katten og siden du ikke er intraserret så lad vær med at komme med din kommentar her (slettet)
(8) 31-07-2006 kl. 13:26

Jeg må ærligt tilstå, at jeg da både har fået hund og kat gratis i "gamle dage", og de har haft det som blommen i et æg.

Jeg tror altså ikke på, at man bliver en større dyreelsker, fordi at man har givet penge for dyret. Nogle mennesker kan bare ikke finde ud af at behandle dyr ordentligt.

Til emneopretteren:
Jeg håber, at du kommer af med din kat. Jeg har selv lige sagt ja til en killing, som jeg så altså også får i slutningen af august, og da jeg har hund og kat i forvejen, så kan jeg ikke aftage flere lige nu (slettet)
(9) 31-07-2006 kl. 20:58

Svar på indlæg nr. 8 af Marthas Vineyard:

Marthas V
Jo tak skal du havde jeg håber på at den rigtige fam dukker op , det er ikke sjovt at skal af med sit kat efter 4 år det er som ens lille barnLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.