Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

min hund gnaver i alt (3/3)


 (slettet)
(11) 28-06-2006 kl. 23:57

Svar på indlæg nr. 1 af nice devil:

Som du kan læse i de mange svar, du har fået, er det ganske normalt for hvalpe at bide i ting. Det overrasker dig nok heller ikke.
Et godt råd er at fjerne tingene. Sæt skoene ind i et skab osv. Et andet råd (og det kan kun bruges, hvis du er der, når han bider i noget) er at sige nej og give ham noget, han gerne må bide i - fx et stykke legetøj. Du skriver, at han har nok legetøj, og det er også fint, men tænk på, at det hele ikke skal ligge fremme hele tiden. Så bliver det kedeligt. Skift lidt ud i det og hav et bestemt stykke legetøj, som kun kommer frem, når du gider lege med ham - og som så bliver lagt væk igen, når du ikke gider mere.
Nå, nu er jeg så småt på vej ud af et sidespor. En vigtig ting, jeg ville sige, du skal tænke på er: Hvorfor gør han det? Hvis han bider i alt er det ikke nødvendigvis bare fordi han skifter tænder. Nogle hunde gør ting de ikke må - og som de godt ved, de ikke må - for at få opmærksomhed. De har nemlig fundet ud af, at når de gør de ting, så kommer deres ejer hen og råber af dem, og det er bedre end ingenting. Du skal altså nok ikke råbe alt for meget af din hund, når han bider i ting, men bare lige fortælle ham, at du ikke vil have det (med et nej) og så tage det væk fra ham. Og så husk at lægge tingen et sted, hvor han ikke kan nå den. Lad være med at friste ham.
Honningbi, hvalpeinstruktør. (slettet)
(12) 29-06-2006 kl. 13:05

Svar på indlæg nr. 4 af la bella luna:

Man skal bare være opmærksom på at det ikke virker helt på samme måde hvis man neutraliserer en tæve - nogle gange kan tæven (altså hunden ) blive mere urolig og dominerende . . . (slettet)
(13) 29-06-2006 kl. 15:24

Svar på indlæg nr. 12 af Quinde-1966:

Hmmm...Det lyder som et par af de kvinder jeg har kendt...Og de har ikke engang været neutraliseret... (slettet)
(14) 29-06-2006 kl. 20:51

Svar på indlæg nr. 12 af Quinde-1966:

Ja, det er jeg godt klar over.... jeg måtte engang aflive min tæve, fordi hun pludselig begyndte at vise tegn på aggression - i en alder af 7 år - og da hun var en Broholmerblanding på 50 kg og jeg havde et barn på 1½ år... ja, så var der kun en måde at løse det problem på.... og dyrlægen sagde at havde det været en hanhund, havde det været en løsning med en kastration - og derfor blev min næste hund en han.... det ville jeg ikke risikere igen...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.